Van'da dezavantajlı kız çocukları sporla buluştu

Van'da bulunan dezavantajlı kız çocuklarının spor yapmaları için Serhat Çınar, Tanju Öntürk ve Fatma Bilici tarafından kadın futbol takımı kuruldu.

Van'da dezavantajlı kız çocukları sporla buluştu

Van'da kurulan kadın futbol takımı, yıldız kızlar ve genç kızlar kategorisinde mücadele edecek, ayrıca Van'ı temsilen Kadınlar 3. Futbol Ligi'ne katılım sağlayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kadın Futbol Takımı Çalıştırıcısı Tanju Öntürk, "Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç'a, kadın futbol takımımıza ve sporcuya verdiği değerden ve katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca çıktımız bu yolda desteklerini esirgemeyen Sütçü iş yeri sahibi Servet Ayhan'a ve Murat Torumtay' teşekkür ediyoruz. Ayrıca onursal başkanlığımızı gönüllü olarak üstelenen Rezzan Bayram Hanım efendiye şükranlarımızı sunuyoruz. Tabi ki Van basınımıza da desteklerinden dolayı müteşekkiriz. Van ilimizdeki yerel yönetimlerden STK'lara kadar tüm herkesin ve iş adamlarımızın da desteklerini beklemekteyiz. Yine bu yolda destek olan Sağdinçler Halı Saha sahipleri Yavuz ve Erhan Sağdinç'e de yanımızda yer aldıkları için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER