Milli Hentbolcular yarın Van'da boy gösterecek

A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) elemeleri kapsamında ikinci maçını Kuzey Makedonya ile yarın Van'da oynayacak. 1. Grup'ta ilk maçta Portekiz'e 44-27 mağlup olan A Milli Erkek Hentbol Takımı, Van'da kazanmak için sahaya çıkacak.

Milli Hentbolcular yarın Van'da boy gösterecek

A Milli Erkek Hentbol Takımı, EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup'ta ilk maçta Portekiz'e 44-27 mağlup oldu. Matosinhos Senhora da Hora'da bulunan Centro de Desportos e Congresso de Matosinhos'ta oynanan karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlandı.

1. Grup'ta ilk maçta Portekiz'e 44-27 mağlup olan A Milli Erkek Hentbol Takımı, yarın saat 17.00'de Van'da Kuzey Makedonya'yı ağırlayacak. Nur Tatar Spor Salonu'nda yapılacak ve saat 17.00'de başlayacak karşılaşma yine TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmayı Avusturya Hentbol Federasyonu'ndan Radojko Brkic ile Andrei Jusufhodzic hakem ikilisi yönetecek. Karşılaşma öncesi bugün saat 18.00'de maçın oynanacağı Nur Tatar Spor Salonu'nda bir basın toplantısı düzenlenecek.

Daha önce A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı ağırlayan Van, bu kez A Milli Erkek Voleybol Takımı'na ev sahipliği yapacak. Özellikle gençlerin ve üniversiteli öğrencilerin yoğun ilgi göstermesi beklenen maçta, milliler Kuzey Makedonya'yı eli boş göndermek  istiyor.

A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın Van'a bu kadroyla gelmesi bekleniyor;

Kaleci: Coşkun Göktepe (Spor Toto), Enis Yatkın (Beşiktaş Yurtbay Seramik)

Sol Kanat: Samet Kanberoğlu (Beykoz Belediyesi), Enis Harun Hacıoğlu (Beşiktaş Yurtbay Seramik)

Sol Oyun Kurucu: Genco İlanç (Beşiktaş Yurtbay Seramik)

Orta Oyun Kurucu: Gökay Bilim (Beşiktaş Yurtbay Seramik), Eray Karakoç (Trabzon Belediyesi GSK), Ozan Erdoğan (Beşiktaş Yurtbay Seramik)

Sağ Oyun Kurucu: Cemal Kütahya (Hatay B. Belediyesi), Durmuş Ali Tınkır (Steau Bükreş - Romanya)

Sağ Kanat: Doğukan Keser (Beşiktaş Yurtbay Seramik), Şevket Yağmuroğlu (Beşiktaş Yurtbay Seramik)

Pivot: Tolga Durmaz (TUS Vinnhorst - Almanya), Alper Aydın (Beykoz Belediyesi), Koray Ayar (TSV Hannover Burgdorf - Almanya)

Teknik Kadro: Okan Halay (Başantrenör), Aydın Aydınlı (Yardımcı Antrenör), Cenk Uzunca (Masör), Bora Serter (Takım Menajeri)

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER