Kadınların yoğun ilgi gösterdiği merkezlerde fitness, pilates, reformer ve zumba gibi branşlarda ücretsiz hizmet veriliyor.

Van'ın Gözde Noktası Baştan Yazılıyor! Balık Bendi İçin Turizm Hamlesi
Van'ın Gözde Noktası Baştan Yazılıyor! Balık Bendi İçin Turizm Hamlesi
İçeriği Görüntüle

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Kadın Spor Merkezlerinde yeni dönem kayıtları başladı. Alipaşa, Cevdetpaşa, Şerefiye ve Bostaniçi Kadın Spor Merkezlerinde başlayan kayıt dönemi, kadınlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kadın Spor Merkezlerine yoğun ilgi

Kadınların hem fiziksel hem de ruhsal olarak güçlenmesini destekleyen İpekyolu Belediyesi, önemli bir toplumsal ihtiyaca yanıt vermeye devam ediyor. Yeni dönem kayıtları bugün itibarıyla başladı. Ön kayıtlar, 09.00–17.00 saatleri arasında ilgili spor merkezlerinde kimlik fotokopisi ile alınırken, merkezlerin önünde uzun kuyruklar oluştu.

Fidan: "Yakında 2 yeni Kadın Spor Merkezi açılıyor"

Kadın spor merkezlerine gösterilen yoğun ilgiye dikkat çeken Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fevzi Fidan, "2024 yılından bu yana kayıtlarımız üç ayda bir yenileniyor. Her kayıt döneminde 2 bin 500 ile 3 bin kadın kayıt yaptırıyor. Spor merkezlerimizde fitness, kardiyo, pilates, reformer ve zumba başta olmak üzere birçok branşta ücretsiz hizmet veriyoruz" dedi.

Fidan, ayrıca yakın zamanda Seyit Fehim ve Hacıbekir mahallelerinde iki yeni Kadın Spor Merkezi'ni hizmete açacaklarını belirterek, "Bu merkezlerle yaklaşık 400 ila 500 kadına daha ulaşmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Özkan: "Kadınlardan çok güzel geri dönüşler alıyoruz"

Bostaniçi Kadın Spor Merkezi Sorumlusu Aslı Özkan ise sporun kadınların yaşamındaki olumlu etkilerine dikkat çekerek, "Bostaniçi Mahallesi'nde kadınların ve çocukların spor yapabilecekleri bir alanın bulunması çok önemli. Kadınlardan hem sosyal hem de sportif anlamda çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Buraya gelen kadınlar sağlıklı bir yaşam için spor yaparken aynı zamanda sosyalleşme imkanı da buluyor" dedi.

Kadın Spor Merkezlerine kayıtlar yarın saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Kaynak: Haber Bülteni