VANSET ekranlarda boy gösteriyor

Van'da kültür, sanat ve edebiyat alanında faaliyetlerini aralıksız sürdüren Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu (VANSET) son zamanlarda ekranlarda boy göstermeye devam ediyor.

VANSET ekranlarda boy gösteriyor

              Başkanlığını Orhan Demirtaş’ın yaptığı VANSET; Van' da yayın yapan ve internet üzeri online izlenebilen Orhan Demirtaş ile Yedi Sanat adlı program ile aylardır kendi alanlarında başarılı bir çok şair, yazar, ozan ve egitimciyi konuk ederek izleyici ile buluşturdu.
Akdamar TV ekranlarında Orhan Demirtaş ile Yedi Sanat programına bugüne dek, Hüsamettin Ergül (Ozan), Mustafa Işık (Şair), Mehmet Akçay Çağlari (Aşık Çağlari, Hayrullah Elmas (Eğitmen), Yusuf Sahik (Ses Sanatçısı), Hakan Pütün (Sunucu-Şair), Erkan Düz (Eğitimci-Şair), Ercan Ulutaş (Vanset Bşk.Yrd), Lokman Tekin (Eğitimci), Helin Fırat (Yazar), Sinan Pala ( Şair-Yazar), Kader Aslantaş (Drama Eğitmeni), konuk oldu.

 


          Yedi Sanat programı sunucusu ve aynı zamanda Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu Başkanı Orhan Demirtaş gazetemize yaptığı açıklamada, “Bizler Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu olarak bu kentin sanatına, edebiyatına ve kültürüne hizmet için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Şimdiye kadar onlarca program yaptık. Hepsi de birbirinden değerli konuklarımız sayesinde programlarımız oldukça ilgi görüyor ve izlenme oranı çok fazla. Önümüzdeki süreçte yine içimizdeki değerleri ekranlara çıkarıp Van halkı ile buluşturmaya devam edeceğiz inşallah. Bu noktada diyoruz ki gerek Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu olarak gerekse de Orhan Demirtaş ile Yedi Sanat programı doğrultusunda bizi izlemeye devam edin diyorum. Bu vesile ile tüm dostlarımıza şükranlarımı ve saygılarımı sunarım” dedi.Van  Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER