Play-off maçları, Mayıs'ta oynanacak

TFF 3. Ligde sezon 4 Mayıs’ta tamamlanacak. Play-off müsabakaları ise 10 Mayıs’ta başlayıp, 24 Mayıs’ta sona erecek. Play-off maçları sonunda her grupta 1 takım olmak üzere toplam 3 takım daha bir üst lige çıkmış olacak.

Play-off maçları, Mayıs'ta oynanacak

          TFF 3.lig 2. Grupta 33. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. 18 takımın mücadele edeceği karşılaşmaların tamamı saat 15.30’da başlayacak.
 Grupta son 2 haftaya girilmesine rağmen 2 takımın şampiyon olma ve yaklaşık 6 takımın ise Play-off’a kalma şansı aynen devam ediyor.

 


         Bu hafta oynanacak maçlar sonunda Şampiyon ve Play-off’a kalacak takımlar biraz daha netlik kazanmış olacak. Önümüzdeki hafta oynanacak maçlarla lig tamamlanmış olacak ve yeni bir heyecan yani Play-off karşılaşmaları başlayacak.
Grupta Şampiyon takım direk olarak bir üst lige çıkarken, 2.3.4. ve 5. Sıralarda yer alan takımlar ise Play-off maçlarında bir üst lige çıkacak 2. Takım olmak için mücadele edecekler.

 


        Yarı Finali geçip finalde de başarılı olan takım bir üst lige çıkan 2. Takım olacak. Grupta Play-off’a kalan takımların eşleşmesine bakıldığında, 2. Sırada yer alan takım 5. Sırada yer alan takımla eşleşirken, 3. Sırada yer alan takım ise 4. Sırada yer alan takımla eşleşecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak maçlarda ilk maçlar 4. Ve 5. Takımların sahasında oynanacak. Bu maçlarda başarılı olan 2 takım finale kalmış olacak.

 


        Final maçı tek maç eleme usulüne göre tarafsız bir sahada oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak final maçında başarılı olan takım bir üst lige çıkmış olacak. Play-off  Final müsabakasının normal süresi berabere sonuçlandığı takdirde, on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanır. Uzatma devresinde gol atılamazsa, kazanan takım penaltı noktasından yapılacak vuruşlar sonucunda belirlenir.

 


        TFF 3. Ligde sezon 4 Mayıs’da sona erecek. Play-offa kalan takımlar bu kez Play-off için hazırlıklarını sürdürecek.
Play-off’ta finale kalacak 2 takımı belirleyecek ilk karşılaşmalar yani yarı final maçları 10 Mayıs Cuma günü, 2. Maçlar ise 15 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.
TFF 3. Ligde 3 grubun final maçları ise; 22, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde tarafsız sahada oynanacak.Bölge: Onur Bayer

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER