Van'daki, '40 Çizgi 40 Hadis' sergisine yoğun ilgi…

Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi’nin Peygamber Efendimizi hedef alan alçakça ifadelere tepki amacıyla düzenlediği, ‘40 Çizgi 40 Hadis’ sergisi, Vanlılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Van'daki, '40 Çizgi 40 Hadis' sergisine yoğun ilgi…

    Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kent Meydanı alanında düzenlenen sergi Vanlıların yoğun ilgisini çekiyor. Vanlıların yoğun ilgi gösterdiği sergi bugün akşam saatlerine kadar devam edecek.

    Vanlıların sergilerine yoğun ilgi göstermesinden dolayı memnun olduklarını belirten Van SDİ Dönem Sözcüsü Abdullah Efeoğlu, “Sergimizi, özellikle son dönemlerde İslam'a ve Peygamber Efendimize yapılan alçakça saldırılara karşı Peygamber Efendimizi daha iyi tanıtmak amacıyla açtık. Van halkı sergimize büyük ilgi gösterdi. Çok şükür yoğun bir talep var, bu da bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Peygamber Efendimiz bizim inancımız, şerefimiz ve onurumuzdur. Biz Müslümanlar bu değerler üzerinde yaşıyoruz ve bu değerlerimize küfredilmesini ve saldırılmasını asla kabul etmiyoruz. Geçmişte de şahit olduğumuz üzere Allah'ın gazabı gelip bu tür insanları buluyor. Ayrıca sergimizde Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitap ve hadislerin bulunduğu kartelalar da dağıtılıyor. Sergimiz Cumartesi günü akşam saatlerine kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

    Başkan Efeoğlu, sergiyi ziyaret eden vatandaşlara aynı zamanda ikramda ve hediye takdiminde bulunduklarını söyledi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2020, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER