Toktamış'tan, kendisini seçen üyelere teşekkür

1999 yılından beri Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürüten ve geçtiğimiz hafta yeniden güven tazeleyen Erdal Toktamış, kendisini bu göreve layık gören üyelere teşekkür etti.

Toktamış'tan, kendisini seçen üyelere teşekkür

    18 yıldır S.S. Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını yürüten Erdal Toktamış, 20 Ocak’ta yapılan olağan genel kurulda, aynı göreve yeniden seçilmişti.
   Üyelerine teşekkür etmek ve basın mensupları ile bir araya gelmek için Kahvaltıcılar Sokağı’nda bulunan Sütçü Kenan Kahvaltı salonunda bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Toktamış, hakkında çıkan iddiaları yanıtladı. Toktamış, görevde bulunduğu süre zarfında hep esnafın faydası için çalıştığını, bunu bilen esnafların da yeniden aynı göreve kendisini layık gördüklerini söyleyerek, seçimlerde 450 vekalet oyunun kullanıldığı iddialarının doğru olmadığını anlattı.
    Toktamış, “Kongrede de vekalet kullanılmıştır, ama 450 vekalet değil 136 vekalet kullanılmıştır. Ticaret İl Müdürlüğünün tuttuğu raporlar vardır. Kongrede bin 826 kişi oy kullandı ve bunlardan 136 tanesi vekalettir. Ayrıca kullanılan bu vekaletlerin bana oy verdiği de garanti değildir. Her zaman esnafımızın daha iyi yere gelmesi için çalışmalarda bulundum. Esnafımız da sağduyulu davrandı ve bizi tekrar başkanlık görevine layık gördü. Güzel bir seçim oldu. Seçimde kaybeden olmamış, kazanan Van esnafı olmuştur. Bu kapsamda kongrede bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bizlerde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte daha önce olduğu gibi bundan sonrada esnaflarımıza hizmetin en iyisini sunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
   Toktamış, geçtiğimiz yıl yaklaşık 100 milyon TL tutarında esnafa kredi kullandırıldığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER