B.B. Vanspor'a destek ve moral ziyaretleri...

B.B.Vanspor aralıksız Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, takıma destek ziyaretleri de devam ediyor. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve Teknik Direktör Feyyaz Uçar'la bir araya gelen ziyaretçiler her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdiler.

B.B. Vanspor'a destek ve moral ziyaretleri...


     Bölge: Salih Deniz
   TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.B.Vanspor, yarın Kırıkhanspor'u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma için çalışmalarını aralıksız sürdüren kırmızı siyahlı ekibe destek ziyaretler de devam ediyor.
     Van Atatürk Şehir Stadında Kırıkhanspor maçı provasını yapan kırmızı siyahlı ekibi çok sayıda taraftar yalnız bırakmazken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Nevzat İnanç, TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, Askf Başkanı Ramazan Kıvanç, Masterler Başkanı, Enver Azbay ve Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger takımı ziyaret ederek başarılar diledi.
    Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve Teknik Direktör Feyyaz Uçar'la bir araya gelen ziyaretçiler her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdiler.
   Futbolculara tatlı ikramında bulunan eski yöneticiler ve spor dernekleri, hoş bir havada geçen sohbette söz alan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Her zaman takımın yanında olacaklarını dile getirerek, bu takım hepimizindir. Hepimiz bu takıma destek çıkacağız. Bize ne görev düşerse yapmaya hazırız yeter ki takımımız layık olduğu konuma gelsin" dedi.
     Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu takım hepimizindir. Bu süreçte bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Amacımız takımımızın başarı grafiğini yükseltmektir. İlimiz futbolu layık olduğu yerde değil. İnşallah hep birlikte layık olduğu yere getireceğiz" ifadelerini kullandı.
 Bu süreçte herkesin takıma destek vermesinin önemli olduğunu dile getiren Yenitürk, "Pazar günü oynayacağımız maçı kazanarak hedefimize doğru yolumuza devam edeceğiz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.
    Yarın saat 13.00'te başlayacak olan B.B.Vanspor Krıkhanspor maçını orta hakem, Sait Tuzcu yönetecek.
   Kırmızı siyahlı ekip, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER