Takva: Temel ilkelerden şaşmayacağız

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Başkan Adayı Necdet Takva, kentin yararına olmayan hiçbir adım atmayacaklarını belirterek, temel ilkelerden de şaşmayacaklarını anlattı.

Takva: Temel ilkelerden şaşmayacağız

        Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine az bir süre kala mevcut Başkan ve Başkan Adayı Necdet Takva'nın seçim bürosuna ziyaretler sürüyor.
     Kendisini ziyaret edenlere çalışmaları ve yapacakları ile ilgili bilgiler veren Van TSO Başkanı ve Başkan Adayı Necdet Takva, "Faaliyetlerimizde ve kişisel yaklaşımlarımızda asla Van yararına olmayan hiçbir adımı atmayacağız. 4 Buçuk Yıl önce Siyaset dışı kalmak, Liyakat ve Doğruluktan ayrılmamama ile üç temel ilkemizle birlikte çıktığımız bu yolda bugün yine aynı 3 ilke ile sizlere söz veriyoruz. Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın, Van'daki Esnafın, Tacirin, Sanayicisi, Yatırımcısını temsil ederken 3 temel ilkemiz asla şaşmayacağımıza dair söz veriyoruz. Bu bir edebi gerektirir, bu Tüccarın güvenirliliğini gerektiren bir durumdur" ifadelerini kullandı.


     Temel ilkelerle ilgili de açıklamalarda bulunan Takva, "Bu zamana kadar hep bu yaklaşım ile yolumuza devam ettik ve bundan sonrada bu yolumuza bu 3 ilkemiz ile birlikte devam edeceğiz. Bizlerde bunu size taahhüt ediyoruz, nihayetinde sizler bu seçimin karar vericileri olacaksınız. Bu işin muhatabı da denetleyicisi de sizsiniz. Karşımızdaki rakiplerimizi saygı, sevgi çerçevesi içerisinde bundan sonraki süreçte de olgunluk ile karşılayarak, her türlü olumsuzluğa rağmen asla o insanları ve yaptıkları çalışmaları olumsuz karşılamayacağımıza dair beyanımı yenilemek istiyorum. Bir takım beyanlar biz çok açık söylüyoruz, sizlerin burada alacağı bir karar varsa bu kararınıza da saygıyla uyacağımıza alenen beyan etmek istiyorum. Sizlerden ricamız şudur; Bu kentin ekonomi yönetimi çok önemli bir meseledir. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak, özellikle iş adamlarının, tacirin, sanayicinin üye olduğu iş adamları örgütlerinin bu kentin geleceğinde için risk alanlar olarak,  istihdam yaratanlar olarak söz hakkı sahibi olacaklarını temin edecek bir yaklaşım içerisinde olmanızı özellikle rica ediyoruz. Bunu yaparken de Temsiliyetin, Liyakın ve İdeoloji siyasetin dışındaki bir davranışın bir kümelenmenin olmada gerçekleştirilmesi konusunda hakkaniyetle el vicdan bir karar içerisinde olmanızı da şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına sizlere beyan etmek istiyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 07:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER