İpekyolu'ndaki mahallelerde kardeşlik sofrası…

İpekyolu Belediyesi’nin, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kent merkezinde mübarek Ramazan ayının manevi coşkusunun yaşandığı iftar sofrası sürerken, aynı zamanda mahallelerde de kardeşlik sofraları kuruluyor.

İpekyolu'ndaki mahallelerde kardeşlik sofrası…

    Esenler Mahallesi’nde Şehit İsmail Öztürkçü Anadolu lisesi yanında kurulan kardeşlik sofrası vatandaşlara Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşattı.

    Yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşen yemekte tasavvuf musikisi dinletisi, Hacivat Karagöz gösterisi, pamuk şeker-balon dağıtımı, palyaço ve yüz boyama gibi her yaşa hitap eden etkinlikler vatandaşları oldukça memnun etti.

   İftar yemeğine ev sahipliği yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Ramazan ayının manevi hazzının kurulan bu kardeşlik sofraları ile daha yoğun yaşandığını belirterek “Kent merkezinde Büyükşehir Belediyemizle birlikte her gün 3 bin vatandaşımıza merkez iftar çadırımızda iftar yemeği veriyoruz.  Bu süreçte mahallelerimizi de unutmadık. Mahalle iftarlarımızla ilçemizdeki hemşerilerimizle bu manevi coşku ve hazzı yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

    Yapılan açıklamada, mahalle iftarlarının Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla birlikte olmaya devam edeceği ifade edildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER