Gürbüz: Kazanan Van olacak

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Nihat Gürbüz, kendilerine adaylık verilse de verilmese de davalarından vazgeçmeyeceklerini belirterek, “24 Haziran’da tüm halkımızın sandığa giderek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur ittifakı için oy kullanması gerekir” dedi.

Gürbüz: Kazanan Van olacak

       24 Haziran seçimlerine bir buçuk ay gibi bir süre kala, Van’da da özellikle Ak Parti Milletvekili Aday Adaylarının çalışmaları sürüyor.

 

    Gazetemize çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Milletvekili Aday Adayı, Mehmet Nihat Gürbüz, bu seçimlerde bireysel adaylık tercihinden ziyade, kazananın Van olacağını belirtti.

 

      Bu seçimlerin hak ile batılın seçimi olacağını belirten Gürbüz, Van'ın sorunlarını yakından bildiğini, başta eğitim, istihdam ulaşım ihtiyaçlarına dikkat çekti.

             Mehmet Nihat Gürbüz, “Görünen o ki, bu seçim de hak ile batılın mücadelesi var. Biz Reisimizin bir sevdalısı olarak ülkemizin teminatına katkı sunmak adına bu mücadeleye baş koyduk. Kazanan Van olacak Türkiye olacak. Yaşanabilir bir Van adına hep beraber ele ele diyelim. Allah nasip ederse bizlere  bu görev layık görülürse Van'ın var olan sorunlarını meclise taşıyacağım. Biz Türkiye'yi değiştiren zincirlerimizi kırmamızı sağlayan güçlü Türkiye'yi inşa eden; Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız... Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum. Kazanan Van olsun, Türkiye olsun” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER