Güngöralp'tan Ayhan Kahraman'a ziyaret…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman'ı ziyaret etti.

Güngöralp'tan Ayhan Kahraman'a ziyaret…

              Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı Ayhan Kahraman, "Ülkemiz bir seçim sürecine gidiyor. İnşallah ülkemizin yarınları için ülkemizi yönetecek olanlar ülkemizin geleceği için kutlu yola çıktılar. Allah vatanımıza, bayrağımıza ve ezanımıza katkılar sağlayacak görevler nasip etsin. Biz burada sizlerin ve siyasetçilerimizin sağduyu ile ülkemizin geleceğine ışık tutacak şekilde, ülkemizin yarınları için yapılacak seçimlerin sağduyulu şekilde atlatılması konusunda sizlerin çaba göstermesini istiyoruz" dedi.

 


             MHP İl Başkanı Salih Güngöralp ise, "Ziyaretimizi sizlere yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Buda bizim bir ahde vefamızdır. Sizler bu devlet ve bu millet için can veren, kan veren ve aileleri ile beraber bedel ödeyen insanlarsınız. Bu noktada MHP'nin bütün mensupları şehit ailelerine ve gazilere sonsuz teşekkür içerisindeler. Bunun gösterilmesi için sizleri ziyaret etmek gerekiyor. Bugün ki ziyaretimizin temel amacı, siyasi değil, sizin gönlünüzü almaktır. Sizinle beraber olduğumuzu beyan etmektir" diye konuştu.
Başkan Kahraman MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp'e isminin yazılı olduğu Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER