Gülaçar Ailesi'nin mutlu günü…

Bir önceki dönem Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve Van'ın tanınmış eşraflarından Osman Nuri Gülaçar, oğlunun düğün merasimine ev sahipliği yaptı.

Gülaçar Ailesi'nin mutlu günü…

     İpekyolu Caddesi üzerindeki bir düğün salonunda gerçekleşen düğün programı Kuran tilaveti ile başlayıp çeşitli dualar ve okunan ilahiler ile devam etti.

 


      Oğlunun düğün merasimi ile ilgili açıklama yapan Osman Nuri Gülaçar; "Bugün aile olarak oğlumuz İbrahim Ensar' ı baş göz etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz, inşallah rabbimin izni ile alemi islama hayırlı evlatlar yetiştirmek üzere yeni nesillerin temelini helal yoldan ve sünnetullah çizgisinden sapmadan gerçekleştirmek nasip olur, bu mutlu günümüzde yanımızda olan aile efradımız ve akrabalarımız başta olmak üzere, tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz, Allah kendilerinden razı olsun" şeklinde konuştu.

 


     Düğüne katılan Ak Parti Van il Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise yaptığı açıklamada; "Burada bulunma nedenimiz değerli hocamız Osman Nuri Gül açar'ın oğlu ve müstakbel damat İbrahim Ensar'ın Düğün merasimine katılmak amacıyla yanlarında olduk, rabbim bu hayırlı niyeti düğün ile süsleyen evlatlarımız gelin ve damada mutluluk nasip etsin. İnşallah Gelin ve Damadımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, en az üç çocuk yapmaları tavsiyesini yerine getirerek mutlu ve mesut bir hayat yaşarlar" diyerek sözlerini bitirdi.

 


     İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk' ün çelenk gönderdiği düğüne, Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu' nun yanı sıra, İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, Tuşba ilçe Başkanı Muğdat Gunini, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve çok sayıda davetli katıldı.
Düğün davetlilerin Damat ile çektikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER