Çocuklar ve gençler lunaparka akın ediyor

Van'da özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde çocuklar ve gençler başta olmak üzere birçok kişi Edremit'te bulunan lunaparka akın ediyor. Edremit Kocaeli Parkı'nın karşısında bulunan Doğu Lunapark'a gelenler doyasıya eğlenmenin keyfini çıkarıyor.

Çocuklar ve gençler lunaparka akın ediyor

             Van'da havaların sıcaklığı yüzünden vatandaşlar sahillere, serin bölgelere ve akşam saatlerinde ise lunaparklara akın ediyor. Edremit'te Kocaeli Parkı'nın karşısında bulunan ve eğlence makinalarını yenileyen Doğu Lunapark vatandaşların akınına uğruyor.
Özellikle çocuklar ve gençlerin eğlenmede sınır tanımadığı görülürken, lunapark işletmecisi Mehmet Yılmaz, ailelerin kendi lunaparklarını tercih etmelerinden mutluluk duyduklarını belirtti.

 


            Sahillere akın eden birçok vatandaşın özellikle akşama doğru kendi lunaparklarına geldiklerini ve geç saatlere kadar burada eğlendiklerini söyleyen Mehmet Yılmaz, "Edremit İlçesine gelen vatandaşlarımız sahilde piknik yaptıktan sonra özellikle akşam saatlerinde lunaparkımıza gelerek gönüllerince eğleniyor. Lunaparkımızı genelde aileler tercih ediyor. Gençler adrenalini yüksek ranger, balerin,  oyun makinalarına binerken, çocuklar ise çarpışan araba, uçan sandalye gibi makinaları tercih ediyor.

 

                Lunaparkımızda küçük ve büyük her kesimin eğlenebileceği aletler mevcut. Buraya çocuğunu eğlendirmeye gelenlerin çoğu, onlarla birlikte eğlenebiliyor. Bu da lunaparkımızın her çeşit makinayı bünyesinde barındırdığını ortaya koyuyor" ifadelerini kullandı.

 


         Önümüzdeki süreçte yeni makinalar getirmeyi planladıklarını anlatan Yılmaz, "Bu sene parkımıza çocuklar ve gençler için yeni birkaç makine ekledik. Çocuklar daha önce gondola binemiyordu, biz onlar için çocuk gondolu getirdik. Şimdi en fazla binmeyi istedikleri makinalardan biri haline geldi. Yine çocuklar, gençler ve ailelerin bindiği tren makinası yeni geldi. Daha önce parkımızda mevcut olan ranger en fazla tercih edilenlerin başında geliyor. Dönme dolap ve çarpışan arabalarımızı da her yaştan kişi tercih ediyor. Önümüzdeki süreçte Van'da olmayan yeni makinalar ve eğlence aletlerini getirmeyi planlıyoruz" dedi.

 


           Lunaparkta güvenliğe büyük önem verdiklerini anlatan Yılmaz, "Gerek çocukların bindiği, gerek gençlerin ve diğer vatandaşlarımızın bindiği aletlerin birçoğunda güvenlik önlemleri alınıyor. Kemerler takılıyor. Sıkıntılı olan makinalar hemen onarıma alınıyor ve kesinlikle kimse bindirilmiyor. Tüm makinaların bakımı uzman kişiler tarafından düzenli olarak yapılıyor" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER