VASKİ, İŞGEM'de yaşanan sorunu giderdi

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi VASKİ, İş Geliştirme Merkezi İŞGEM’de bodrum katlara atık su sızıntısını yeni hat çekerek engelledi.

VASKİ, İŞGEM'de yaşanan sorunu giderdi

   İşletmeciler rahat bir nefes aldı. Bilhassa yağışlarda büyük sorun yaşayan işletmeciler VASKİ’nin yaptığı çalışmalardan sonra sorunun çözüldüğünü ve büyük bir dertten kurtulduklarını belirttiler.

   Gelen talepler üzerine İŞGEM’de incelemeler yapan Kanalizasyon Dairesi Başkanı Emre Eşme ve Kanalizasyon İşletme Şube Müdürü Rahmi Turgut, işletme sahipleri ile birlikte sorunun yaşandığı yerleri gezdi. Hatların değişimine karar verilerek ekipler yönlendirildi.

    VASKİ, Van’da ekonomiye büyük katkı sağlayan İŞGEM işletmecilerinin sorununu yerinde inceleyerek ekipleri sevk etti. Ekipler yaptıkları çalışmalarla su sızıntısı tespit edilen bodrumları tespit ederek boruların değişimini gerçekleştirdi.   

   Ekipler Süphan Mahallesinde bulunan İŞGEM’in 500’lük korige kanalizasyon borusunu yenileyerek sorunu çözmüş oldu.

   VASKİ Kanalizasyon Daire Başkanlığı ekipleri ayrıca Kalecik Mahallesi 5.sokağa 200'lük kanalizasyon borusu çekerek mahalle halkının taleplerini yerine getirdi.

   Mahalle sakinlerinde İdris Toprak, “VASKİ  bizi yine yalnız bırakmadı, sorunumuzu en kısa zamanda çözdü, emeği geçenlere teşekkür ederiz”  dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER