Bu hafta maçlar Cumartesi oynanacak

TFF 3.lig 2. grupta bu hafta 18 takımın mücadele edeceği 9 karşılaşma Cumartesi günü oynanacak. Kızılcabölükspor B.Vanspor karşılaşması saat 14:30’da başlayacak.

Bu hafta maçlar Cumartesi oynanacak

   TFF 3. Lig 2. Grupta 24. Hafta karşılaşmaları Cumartesi günü oynanacak.

   18 Takımın mücadele edeceği ilk 2 karşılaşma saat 14.00’de başlarken, 6 karşılaşma 14.30 son karşılaşma ise 15.00’tebaşlayacak.

    Ligde artık son 11 haftaya girildi. 18 Takımın mücadele ettiği grupta, ne Zirvede nede Play Off potasında kapanmayacak farkların olmadığı görünüyor.

   Şampiyonluk yarışında yaklaşık olarak 7 takımın şansı devam ederken, Play Off için ise 11 takımın şansı halen devam etmektedir.

   Bu tabloda takımlara maçlarını kazanma hevesi verirken, taraftarlara ise heyecanlı maçlar izleme imkanı veriyor. 42 Puanla liderliğini sürdüren Kırşehir Belediyespor, geçen hafta deplasmanda Karşıyaka’ya mağlup olması zirveye yeni ortaklar kazandırdı. Grupta her takımın her takımı yendiği hemen hemen her hafta net olarak görülmekte.

   Ligin 24. Hafta karşılaşmaları Cumartesi günü oynanacak. Lider Kırşehir Belediyespor sahasında küme düşme riski taşıyan Kemerspor’u konuk edecek. Bu maç Kırşehirspor için kolay görünse de Kemerspor küme düşmemek için kazanma mücadelesinde olacak. 2. sırada yer alan Esenler Erokspor ise Alibeyköyspor’u konuk edecek.

   Alibeyköyspor yeni hocasıyla çıkacağı bu karşılaşmayı kazanmak için sahaya çıkacağı görülmektedir. Alibeyköyspor’da Erdoğan Yılmaz teknik direktörlüğe getirilmesi takıma yeni bir heyecan getirmesi bekleniliyor.

   Geçen hafta Van deplasmanından 1 puanla dönen Altındağ Belediyespor ise Karşıyaka’yı konuk edecek. Kendi sahasında Altındağspor beraberliğiyle 8. Beraberliğini alan ve zirveden uzaklaşan B.Vanspor, 24. Hafta da deplasmanda Kızılcabölükspor’a konuk olacak.

    Zirve şansını yeniden elde etmek isteyen kırmızı siyahlı ekip, bu maç için sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

   35 puanla 7. Sırada yer alan B.Vanspor’un bugün Denizli’ye hareket etmesi bekleniliyor. Ligin 7. Haftasında Van’da oynanan ilk karşılaşma 3-3 sonuçlanmıştı. 2 Takım arasında 3 puanlık bir fark bulunuyor. B.Vanspor bu maçı kazanıp hem bu farkı kapatmak hem de yeniden zirve ve Play off ortağı olmak istiyor.

   İki takım açısından da önemli olan karşılaşma Cumartesi saat 14.30’da başlayacak.

  B.Vanspor bu maçın ardından ligin 25. Haftasında Osmaniyespor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER