VASKİ YYÜ'deki konutların su sorununu çözdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsünde yer alan Bardakçı Toki konutlarında yaşanan su sorunu Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) tarafından gideriliyor.

VASKİ YYÜ'deki konutların su sorununu çözdü

 

    Şimdiye kadar Üniversite yönetiminin idaresinde su alan ve yeterli olmayan durumda tankerle su verilen konutlara artık VASKİ su vermeye başlayacak.

   Toplamda 25 Blok ve 442 daireden oluşan Kampüs TOKİ Konutlarına yeni su hattı çekilerek, yıllardır çekilen su sıkıntısına son verilecek.

   Aboneleri yenilenerek Van Su ve Kanalizasyon İdaresi VASKİ aboneliğine dahil edilen Konutlara Yeni Sanayi Sitesi hattından kesintisiz su verilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

   Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Daire Başkanı Muhbet Akbulut’la birlikte konutlarda incelemelerde bulundu. Ekipler abone işlemleri için site sakinleri ile görüşerek müjdeli haberi verdiler.

   Bardakçı Toki Site sakinleri “yıllardır çektiğimiz su sıkıntısı bizi canımızdan bezdirdi. VASKİ’nin yapmış olduğu bu hizmetle bizler de artık kurum abonesi olduk. Susuzluk büyük sorundu. Tankerlerle depolara üniversite tarafından su veriliyordu. Bu çalışmaları yapanlara, bizi bu ıstıraptan kurtaranlara teşekkür ederiz” dediler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER