Bakan Pekcan'a, Kapıköy Sınır Kapısı'nın açılması talebi…

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, beraberinde bulunan Vanlı siyasiler ile birlikte, Gümrük ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı ziyaret ederek, Kapıköy Sınır Kapısı’nın açılmasını talep etti.

Bakan Pekcan'a, Kapıköy Sınır Kapısı'nın açılması talebi…

    Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Hamdullah Şevli, Gümrük ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ı ziyaret ederek Kapıköy Sınır Kapısı’nın açılması talebinde bulundu.

    Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan Vali Bilmez, “Ticaret Bakanlığı'ndayız. Bölge esnafımızın Kapıköy Gümrük Kapısı ile ilgili taleplerini Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'a arz ettik. Kendilerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve Milletvekili Abdulahat Arvas öncülüğünde kendisini ziyaret eden heyete teşekkür etti.
Söz konusu heyet Bakan Ruhsar Pekcan’ı ziyaret etmiş ve bir takım talepleri kendilerine iletmişti. Bu kapsamda Bakan Ruhsar Pekcan yapılan bu ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bakan Pekcan yaptığı açıklamada, “Van Valimiz Sn. Mehmet Emin Bilmez, Van Milletvekilimiz Sn. Abdulahat Arvas, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörümüz Sn. Hamdullah Şevli ile Edremit İlçe Belediye Başkanımızdan oluşan heyete ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER