İpek Park'ta çalışmalar sürüyor

İpekyolu Belediyesi’nin kentte yeşil alanların artırılması, vatandaşların aileleriyle güzel zaman geçirebileceği, kentin imajına renk katacak olan ve Şerefiye Mahallesi’nde yapımına başlanan İpek Park’ta çalışmalar sürüyor.

İpek Park'ta  çalışmalar sürüyor

    İpekyolu Belediyesi’nin prestij projelerinden olan Şerefiye Mahallesi’ndeki 12 dönümlük alana inşa edilecek 7 bin metrekare yeşil alana sahip, içerisinde bir çok ilki barındıran İpek Park’ın yapımına başlandı. İpek Park’ta enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

     İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma Kontrol, Fen İşleri ve Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından park alanında başlatılan zemin iyileştirme ve diğer çalışmalar hızla devam ediyor.

     2021 EYLÜL’DE BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR
      Şerefiye Mahallesi’nde yapımına başlanan ve içerisinde birçok ilki barındıran İpek Park’ın 2021 yılı Eylül ayına yetiştirilmesi hedefleniyor. 12000 metre kare alan üzerinde inşa edilecek olan İpek Park 430 metre yürüyüş yoluna sahip olacak ve tamamen eğlence ve kültür merkezi olarak tasarlanacak.

    Şerefiye Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan ve bölgeye nefes aldıracak olan İpek Park’ta ters ev, buz pisti, oyuncak müzesi, tematik oyun parkı gibi kentte ilk kez bulunacak yapıların yanında spor alanları, engelsiz kafe ile konsept fotoğraf çekim alanları da yer alacak.

    Çizgi film karakterine ait figürlerin yer alacağı İpek Park’ta, çocuklar burada hem oyun oynayacak hem de fotoğraf çekinebilecek. Vatandaşların daha iyi vakit geçirebilmesi için kamelya ve oturma alanları İpek Park’a yer alacak. Şerefiye Mahallesi sakinleri ise İpek Park’ın biran önce hizmete girmesi için sabırsızlanıyor.Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER