Vanspor, Karacabey'in konuğu…

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Kırmızı siyahlı ekip saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmayı kazanmak istiyor.

Vanspor, Karacabey'in konuğu…

     Vanspor’un yer aldığı Misli.Com 2. Lig kırmızı grupta Turgutluspor, Serik Belediyespor ve ligin 5. Haftasında mağlup olmasına rağmen Karacabey takımları ilk 3 sıradaki yerlerini korudu. Turgutluspor mağlubiyeti ve beraberliği tatmadan 5 galibiyetle yoluna devam ediyor. Serik Belediyespor ve Kırklarelispor da henüz mağlup olmadı.

     Grupta galibiyeti olmayan tek takım ise Kardemir Karabükspor oldu.

    Bugün Vanspor’un maçının yanı sıra, zirvede yer alan iki takım karşı karşıya gelecek. Geçen hafta evinde Sakaryaspor’u mağlup eden Vanspor söz konusu galibiyetin moraliyle Karacabey’i yenmek istiyor. Kırmızı siyahlı ekip, 8 puanla sekizinci sırada yer alıyor. Karacabey Belediyespor ise 10 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

    Vanspor, geçen hafta kazanırken, Karacabey Belediyespor ise kaybetmişti.

     Yeni teknik kadrosuyla Bursa’ya giden kırmızı siyahlı ekip, 8 puanla 8. Sırada yer alırken, Karacabey Belediyespor ise 10 puanla 3. Sırada yer alıyor.
İki takım açısından da önemli olan karşılaşmada favori Vanspor görünse de bu maçın çok çetin geçeceği biliniyor.Van Bölge Gazetesi - Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29