Basın İlan Kurumu (BİK) Van Bölge Müdürü Kenan Tokgöz, beraberindeki heyetle birlikte Tuşba Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette yerel basının durumu ve kamu kurumlarıyla iletişim ele alındı.

BİK personelleri Zehra Gayretli ve Şadan Özer’in de yer aldığı heyet, Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser ile makamlarında bir araya geldi.

Yerel basının durumu görüşüldü

Görüşmede, yerel basının mevcut durumu, basın kuruluşlarının karşılaştığı sorunlar ve kamu kurumlarıyla iletişim kanallarının daha etkin kullanılması konuları değerlendirildi. BİK Van Bölge Müdürü Kenan Tokgöz, kurumun yürüttüğü çalışmalar ve çalışma esasları hakkında belediye eşbaşkanlarına bilgi verdi.

Tokgöz, yerel basının faaliyetlerini sürdürebilmesi açısından kamu kurumlarıyla olan iletişimin ve kamu desteğinin önemine dikkat çekti.

Eşbaşkanlardan BİK heyetine teşekkür

Tuşba Belediyesi Eşbaşkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek BİK heyetine teşekkür etti.

Van TSO seçim tarihi belli oldu!
Van TSO seçim tarihi belli oldu!
İçeriği Görüntüle

Eşbaşkanlar, yerel basının toplumun bilgilendirilmesi ve kamu yönetiminde şeffaflığın sağlanması açısından önemli bir işlev üstlendiğini belirterek yerel basının desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ