Vanspor’da Pendikspor karşılaşmasının ardından kulübe verilen maddi destek gündeme geldi. Artı Değer Vanspor Futbol Kulübü, yaptığı açıklamayla hem galibiyet primini üstlenen isim sponsoru Nazım Karakoç’a hem de kulübe bağışta bulunan iş insanlarına teşekkür etti.

Kulübün açıklamasına göre, Artı Değer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Karakoç, Pendikspor karşılaşmasının 4 milyon TL tutarındaki galibiyet primini üstlenerek Vanspor’a önemli bir katkı sundu. Karakoç’un desteğinin yanı sıra farklı firmaların sahipleri de kulübe bağış yaparak dayanışmaya katıldı.

İş insanlarından 3 milyon TL bağış

Kulübün paylaşımında, İstanbul’da iş hayatına adım atan ve firmalarının ilk kazançlarını Vanspor sevgisiyle paylaşan iş insanlarının katkıları da duyuruldu.

BİK Van Bölge Müdürü Tokgöz’den İl Sağlık Müdürü Tosun’a Ziyaret
BİK Van Bölge Müdürü Tokgöz’den İl Sağlık Müdürü Tosun’a Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Halcan İnşaat Enerji sahipleri Selçuk Akar ve Vedat Karakoç, Yelkovanart Yapı İnşaat sahipleri İbrahim Büyükdağ ve Cuma Çelik ile Aral Teknoloji Yapı sahipleri Mevlüt Yıldız ve Ahmet Akar, firmaları adına ayrı ayrı 1 milyon TL olmak üzere toplam 3 milyon TL bağışta bulundu.

Böylece 4 milyon TL’lik galibiyet primi desteğiyle birlikte kulübe sağlanan toplam katkı 7 milyon TL’ye ulaştı.

Vanspor’dan teşekkür mesajı

Vanspor yönetimi, yapılan katkıların yalnızca maddi destek anlamına gelmediğini, aynı zamanda kulübe duyulan güvenin ve aidiyetin göstergesi olduğunu vurguladı.

Açıklamada, kulübün başarısını kendi başarısı olarak gören Nazım Karakoç’a ve dayanışmaya katılan iş insanlarına teşekkür edildi. Yönetim kurulu, futbolcular ve Vanspor camiası adına yapılan değerlendirmede, kulübe verilen desteğin önemine dikkat çekildi.

Vanspor’a yönelik bu katkıların, kulübün hedefleri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalar açısından önemli bir destek oluşturduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi