Beyaz Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, odanın 950 üyesinin oy kullanması bekleniyor. Saat 10.00’da başlayan seçimde, oda başkanlığı için iki aday yarışıyor. Mevcut başkan Sabri Işık mavi listeden yeniden aday olurken, beyaz listeden Şakir Ergül başkanlık için adaylığını koydu.
Divan üyelerinin belirlenmesinin ardından başkan adayları birer konuşma yaptı. Konuşmaların tamamlanmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. Seçimin yapıldığı salon içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
Gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan başkan adaylarından Sabri Işık, “İnşallah kazanacağız. Allah hayırlısını nasip etsin. Ne ektiysek onu biçeceğiz” ifadelerini kullandı.
Diğer aday Şakir Ergül ise, “İnsan ister ki kendisi kazansın ancak bu bir seçim. Demokrasilerin olmazsa olmazı sandıktır” dedi.
Oda esnafı da seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “İyi olan kazansın” temennisinde bulundu.






