Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı öncülüğünde hayata geçirilen bebek ve çocuk kütüphaneleri hızla tamamlanıyor.

İnci Kefali İçin Broşürlü Bilinçlendirme Kampanyası
İnci Kefali İçin Broşürlü Bilinçlendirme Kampanyası
İçeriği Görüntüle

13 ilçede yapılacak olan kütüphaneler, çocukların hem kitap okuma etkinlikleri yapabilecekleri hem de eğlenceli vakit geçirebilecekleri alanlar olarak tasarlandı. 2 katlı ve 500 metrekarelik kapalı alana sahip olan kütüphanelerle çocuklara küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor.

Proje kapsamında Tuşba ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde yapılan anne çocuk kütüphanesinde ise sona gelindi. Kütüphane binası çevre düzenlemesinin ardından hizmete açılacak.

Ayrıca diğer ilçelerde de yapılan kütüphaneler hızla tamamlanarak, çocukların istifadesine sunulacak.

Van Bölge Gazetesi