Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti, nakli ve depolanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak yürütülen çalışma kapsamında 23 Eylül’de Ferit Melen Havalimanı’nda bir şüpheli tespit edildi.
Polis ekiplerince durdurulan şahsın üzerinde ve beraberindeki valizde arama yapıldı.
Valizden 2 kilo 100 gram uyuşturucu çıktı
Yapılan aramada toplam 2 kilo 100 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak” suçu kapsamında adli makamlara sevk edildi.
Tutuklanarak cezaevine gönderildi
Mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Van Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi.




