Zafer Şahin adından söz ettiriyor

Van bağımsız milletvekili adayı Zafer Şahin seçime sayılı günler kala özverili çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Zafer Şahin adından söz ettiriyor

Seçim çalışmalarını devam ettirdiği süre zarfında gördüğü baskı, tehdit ve hakkında söylenen çekilecek şeklindeki yalanlara  rağmen yaptığı ziyaretler, sosyal medya paylaşımları dik ve kararlı duruşuyla adeta tüm kumpas ve kurmaca haberlere "Van için buradayız, inanıyoruz ve başaracağız" diyerek meydan okuyor.
Van’da yıllardır çözülmeyi bekleyen onca sorun için projeler üreten ve alanında iddialı olan Zafer Şahin her türlü bina, baraj, havaalanı, köprü, yol, su kemerleri, liman, tünel, konvansiyonel ve yüksek hızlı demiryolu projeleri, metro vb. hizmet ve endüstri yapılarının planlanması, projelendirilmesi, yapımı ve denetimi noktasında alanında rakip tanımadığını ve sahaya ne kadar hakim olduğunu gösteren paylaşım proje ve söylemleriyle  adından söz ettiriyor.

Van’ın yıllardır çözülemeyen ve  kronik sorunları haline gelen çevre yolu ,otogar, stat, imar gibi sorunları için dile getirdiği ve paylaşımlarında ortaya koyduğu mega projelerle Van’ı bir marka şehri haline getirecek olan Van Bağımsız Milletvekili adayı Zafer Şahin’in 14 Mayıs seçim günü sandıktan vekil olarak çıkacağına kamuoyunda kesin gözüyle bakılıyor.
Farklı kişi ve taraflarca yapılan çekilme tekliflerine ve şantajlarına rağmen Van ve Vanlı için burdayım ve yolumdan da sözümden de dönmeyeceğim diyerek meydan okuyan Zafer ŞAHİN’in bu duruşunun civanmert ve kadirşinas Van halkı tarafından sandıktan çıkacak büyük bir zaferle karşılık bulacağı dile getiriliyor.
Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER