Yenitürk: Vanspor galibiyeti hak etti

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, deplasmanda karşılaştıkları ve 2-0 kazandıkları Elazığspor maçının ardından gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yenitürk takım olarak galibiyeti hak ettiklerini belirterek, "Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz" dedi.

Yenitürk: Vanspor galibiyeti hak etti

  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, ligin 30. Hafta maçında deplasmanda Elazığspor'u Selim Kayacı ve Sadet Cengiz'in kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti.

  Kırmızı-siyahlılar, 3 puanı 2 golle alarak galibiyet serisini sürdürdü. Bu galibiyetle puanını 56'ya çıkaran Vanspor, grupta 2ikinci sıradaki yerini korumayı başardı. 

  "KAZANMAMIZ GEREKİYORDU VE KAZANDIK"

  Elazığ galibiyeti sonrası gazetemize değerlendirmelerde bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Öncelikle Elazığspor galibiyetinden dolayı teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum. Elazığspor maçı zorlu ve kritik bir maçtı.  Kesinlikle kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Takımımız verdiği mücadeleyle bu galibiyeti hak etti. Grubumuzda artık tüm hesaplar Play-off üzerine yapılıyor. Yaklaşık 6 takımın Play-off'a kalma şansı var. Özellikle potada yer alan takımlar maçlarını kazanmak için kıran kırana bir mücadele veriyor. Bugün ki maçların sonuçlarına baktığımızda da potada yer alan tüm takımlar maçlarını kazandı. Buda bize şunu gösteriyor; rehavete kapılmadan maçlarımızı kazanarak, yolumuza devam etmeliyiz. Son 3 haftadır kazanıyoruz. İnşallah kazanmaya da devam edeceğiz. Play-off potasına baktığımızda kopma yok. Puanlar ya eşit yada birbirine çok yakın. O açıdan puan kaybı yaşamadan yolumuza devam etmek için elimizden geleni yapacağız. Ben büyük bir özveriyle mücadeleye devam eden teknik kadro, futbolcularımıza güveniyor ve inanıyorum. İnşallah Play-off heyecanını hep birlikte yaşayacağız.  Kentimiz ve taraftarlarımız bunu hak ediyor. Bizde bunun için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. İnşallah en kısa zamanda taraftarımızda tribünlerde yerini alırsa daha güçlü olacağız" ifadelerini kullandı.

  Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER