Yeniden Refah Partisi Van İl Yönetimi belli oldu

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu yeni yönetim kurulu üyelerinin atamasını yaparak, basına tanıttı.

Yeniden Refah Partisi Van İl Yönetimi belli oldu

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen yönetim kurulu tanıtım toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu,’Siyaset bir hizmet sanatıdır’ diyerek 2024 yerel seçimlerin bir işaret fişeği olduğunu söyledi.

“GERÇEKLERİ CUMHURBAŞKANINDAN SAKLAYAN BİR KADRO VAR”

Başkan Şabu burada yaptığı açıklamada, “2011 yılından sonra değişen kadrolar, liyakat ve ehliyet sahibi olmadıkları için başta ekonomi olmak üzere tüm dengeler bozuldu. Daha önce elde edilen kazanımlar da heder edildi. Varlık içinde olan insanlarımız, muhtaç duruma düştüler. Altı sıfır atılan Türk lirası 1.5 Riyal iken şimdi 1 riyal 7,50 Türk lirası olmuştur. Enflasyon tek rakamlardan %70’lere çıktı. Bunda Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı sebep gösteriyorlar. Enflasyon ise Rusya’da %14 iken Ukrayna’da %24’tür.  Biz ise savaşın tarafı olmadığımız halde %70 oluyor. Gerçeğini Sayın Cumhurbaşkanımızdan saklayan bir kadro var. Öte yandan bir insanın İl Başkanı, İlçe Başkanı veya Milletvekili olması insanı yüceltmez. Toplum için yapacağınız hizmetler ve alacağınız hayır dualar onu yüceltir. Önemli olan insan olmak. Milletvekili, il başkanı, ilçe başkanı olabilirsiniz. Ancak sözü ile, özü ile, söylem ve eylemleri ile ilkeli olmak daha önemlidir. Bu değerleri kaybolmuş bir insanın ne vekilliği ne de il başkanlığı beş para etmez” dedi.

“YENİDEN RERAH PARTİSİ OLARAK HER DAİM ŞEFFAF SİYASET YAPACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi’nde her şeyin mubah olduğu politikalar olmayacağını söyleyen Şuba, “İnsanları aldatan, hak, hukuk ve adaleti unutan zihniyet Milli görüşün siyasetinde asla olmayacak. Milli görüşün 1974 tarihindeki hükümet ortaklığı döneminde Van’ımız için yapmış olduğu bazı hizmetleri sizlere belirtmek istiyorum. Bunlar; Van Yem Sanayi Fabrikası, Süt Fabrikası, Et Balık Kurumu, Kundura Fabrikası ve Şeker Fabrikasıdır. Bunlar rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan döneminde ilimize kazandırılan ekonomik değerlerdir. Buralarda binlerce insanımıza istihdam edildi. İnsanlarımızın aş ve iş sahibi olmaları sağlandı. Daha sonra gelen hükümetler tarafından ilimiz için önemli olan bu ekonomik kuruluşlar kapatılmıştır. 54. Hükümet döneminde Başbakanımız rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cumhuriyet döneminde ilk defa denk bütçe ile batmış bir ekonomiyi kurtararak İşçi, Memur ve emekliye %70, %100 ve %200 zam vererek tarihe geçmiştir. Bankaları hortumlayan vampirlerin hortumunu keserek halkın refah seviyesini yükseltmiştir. Yeniden Refah Partimiz, aynı misyonla faaliyetlerine devam edecek. Adil düzen, Ağır sanayi ve bunları inşa eden, güzel ahlak ve maneviyatın yanı sıra ihlas ve samimiyet her zaman partimizin temel ilkeleri olacaktır” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Nayif Şabu Başkanlığı’nda Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nda Siyasi İşler Başkanlığına Kaya Ortasaç, Teşkilat Başkanlığına Mehmet Salih Taşdemir,Ar-Ge Başkanlığına Muzaffer Geçken, Dış İlişkiler Başkanlığına Mehmet Şahin, Eğitim Başkanlığına Serdar Ermiş, Ekonomik İşler Başkanlığına Nedim Yıldız, Genel Muhasebe ve Mali İşler Başkanlığına Yakup Demir, Mahalli İdareler Başkanlığına Mehmet Oğhan, Seçim İşleri Başkanlığına Mustafa Sadıksoy, Hukuk İşleri Başkanlığına Onur Can, Halkla İlişkiler Başkanlığına Mehmet Şirin Demirel, Sosyal İşler Başkanlığına Mahmut Gezer, STK’lar  İle İlişkiler Başkanlığına Mahmut Çobanözü, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Rıdvan Katar, Yurt Dışı Vatandaşlar Başkanlığına Ramazan İleri, Engelli Vatandaşlar Başkanlığına Mehmet Mazhar Yeşilbaş, İl Sekreterliğine Abdulhekim Bayram, Siyasi İşler Başkan Yardımcılığına Barış Boru, Teşkilat Başkan Yardımcılığına Bayram Yıldırım, Ar-Ge Başkan Yardımcılığına Zafer Rençber, Dış İlişkiler Başkan  Yardımcılığına Hüseyin Turanlı, Eğitim Başkan Yardımcılığına Mehmet Emin Dağlar, Ekonomik İşler Başkan Yardımcılığına Mehmet Sait Arvas, Genel Muhasebe ve Mali İşler Başkan Yardımcılığına Muhammet Muhti Aydın, Mahalli İdareler Başkan Yardımcılığına Mehmet Reşat Yıldız, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına Murat Abbasioğlu, Hukuk İşleri Başkan  Yardımcılığına Ömer Çurku, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığına Enes Avar, Sosyal İşler Başkan Yardımcılığına Doğan Tokat, STK'lar İle İlişkiler Başkan Yardımcılığına Hasan Şalem, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığına Abdulkerim Destan, Yurt Dışı Vatandaşlar Başkan Yardımcılığına Selami Odabaşı, Engelli Vatandaşlar Başkan Yardımcılığına Veysel Öztürkcü, İl Sekreter  Yardımcılığına Bayram Ete atanırken, üyeler ise Remzi Dağcı, Metin Kara, Faruk Hediye, Mehmet Şirin Çuyrak ve Bahattin Erden oluştu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nda Disiplin Kurulu ise, Başkan Necmettin Arvas, Başkan Yardımcısı Şefik İnan’dan oluşurken, üyeler Musa Gültekin, Müslüm Çiçek ve Nevzat Eldek’ten oluştu.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER