Yaşlılara bayram öncesi kuaför hizmeti

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER) projesi kapsamında ilçedeki yaşlılara Kurban Bayramı öncesi kuaför hizmeti sunuluyor.

Yaşlılara bayram öncesi kuaför hizmeti

GİMER projesi kapsamında her kurban bayramı öncesi yapılan uygulamayla yaşlıların saç ve sakal kesimi gibi temel ihtiyaçları gideriliyor.

Hijyen ve sağlık koşullarına uygun verilen hizmet, bayram öncesi memnuniyetle karşılandı.
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Kurban Bayramı öncesi evlerinden çıkmakta güçlük çeken vatandaşlar için kuaförlük hizmeti sunduklarını kaydetti.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sunmak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Başkan Tanış, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünde eli öpülesi büyüklerimiz için kurban bayramı öncesi kuaför hizmeti veriyoruz. Gelen talepler doğrultusunda büyüklerimizin evlerinde tıraşlarını yapıyoruz. Aynı zamanda bayramdan sonra da tıraş hizmetimizi sürdüreceğiz. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” dedi.

Evde kuaförlük hizmetinden faydalanan vatandaşlar ise “Gerçekten çok memnun oldum. Belediyemize ve Başkanımız Hayrullah Tanış’a çok teşekkür ediyoruz” diye düşüncelerini ifade ettiler.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2022, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER