Yardım kampanyası hızla devam ediyor

Çatak Kaymakamlığı ile Çatak Belediyesi'nin ve yardımsever vatandaşların destekleriyle toplanan ve içinde yaşam malzemelerinin bulunduğu yardım araçları yola çıkmaya devam ediyor.

Yardım kampanyası hızla devam ediyor

Deprem bölgesinde yaraların hızla sarılması için ilk günden itibaren yoğun çaba sarf eden Çatak Kaymakamlığı ve Çatak Belediyesi, yardımseverlerin destekleriyle insani yaşam malzemeleriyle yüklediği araçlar deprem bölgesine yollanmaya devam ediyor.

"YARDIMLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK"

Yardım kampanyasının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan;  "Çatak Kaymakamlığı ve Çatak Belediyesi olarak hazırladığımız ve halkımızın büyük bir dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla seferber olduğu yardım kampanyası kapsamında ilk günden itibaren Belediyemiz ve hayırsever vatandaşlardan topladığımız insani yardım malzemesini deprem bölgesine göndermeye devam ediyoruz. Emeği geçen mesai arkadaşlarımıza, yardım kampanyasına büyük bir fedakârlık ve mertlikle destek veren kıymetli Çatak halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden, kaza ve belalardan sakınsın. Deprem de hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yardımlarımız aralıksız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER