Veysel Ürüm, Vanspor'a desteğini sürdürüyor

Vefa Group Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Ürüm, Van'a yaptığı yatırımlar ve desteklerle kamuoyunun takdirini toplamaya devam ederken, bir yandan da Vanspor'a destek vermeye devam ediyor. Vanlı iş adamı Veysel Ürüm, 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'a isim sponsoru oldu.

Veysel Ürüm, Vanspor'a desteğini sürdürüyor

Geçtiğimiz sezon Vanspor Futbol Kulübü'ne yaklaşık olarak 7 milyon TL destekte bulunan Vefa Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Ürüm, bu sezon da takımı yalnız bırakmayarak Vanspor'a isim sponsoru oldu.

Başkan Ürüm, isim sporluğunda konusunda Vanspor'la anlaşarak ciddi maddi destek sağladı. İş insanı Ürüm'ün bu hareketi taraftarlar tarafından takdirle karşılandı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada "Vanspor Futbol Kulübü isim sponsorluğu konusunda Vefa Group ile anlaşma sağlamıştır. Desteklerinden dolayı önceki dönemki 2. Başkanımız Veysel Ürüm'e teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

VEYSEL ÜRÜM KİMDİR?

Veysel Ürüm, 25 Şubat 1982 tarihinde Van'da doğdu. Esnaf bir ailenin çocuğu olarak iş hayatına çok küçük yaşta Van'da başladı. Ortaokul ve lise eğitimini Van'da tamamladıktan sonra, yüksek öğrenimini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde tamamladı.

Akademik eğitiminin yanı sıra politika ve sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak yer alan Ürüm, kent ve insan ilişkileri, birey ve toplum ihtiyaçlarını planlama konusunda yeteneğiyle iş hayatında büyük başarılar elde etti. Çalışkan ve dürüst kişiliğiyle birçok ulusal projeye imza atan saygın bir iş insanıdır.

Yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren Vefa Group AŞ.'nin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Ürüm, madencilik, enerji, inşaat, kimya, sanayi alanlarında faaliyet göstermektedir. Üniversite öğrenimi süresince madencilik sektöründe çalışmaya başlayan Ürüm, özverili ve disiplinli çalışma prensibi ile birçok yeniliği sektöre kazandırmayı ilke edinerek Türkiye'nin geleceği ve enerjisi için önemli olan kömür ve madencilik alanında başarılı yatırımları gerçekleştirmiştir.

Vefa Group Kömür İşletmelerinde Tekirdağ Malkara ve Van Gürpınar'da toplam 700 kişi çalışmaktadır. Bu özelliği sebebiyle Vefa Group, "Bölgesel İstihdam" konusunda öncü şirketlerden biri olarak kabul edilmektedir. Şirket çalışanlarının yönetimde söz sahibi olmasını sağlayan Ürüm, stratejik kararlarının oluşmasında profesyonel bir danışmanlar grubu ile çalışmaktadır.

2002 yılından itibaren aktif ticaret yaşamı içinde bulunan bir iş insanı olarak, Van Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi, Ankara Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi, ASKON Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Kömür Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi ve İkinci Başkanı, Cizre Belediye Voleybol Takımı Yönetim Kurulu Üyesi, Beşiktaş JK Kongre Üyesi ve birçok sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri bulunmaktadır.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER