VEDAŞ’ın bölge illerdeki çalışmaları sürüyor

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü, sokak ve cadde aydınlatma yatırımları kapsamında şehir merkezinde bulunan Çar Çayı güzergahında yeni aydınlatma tesisi inşa etti.

VEDAŞ’ın bölge illerdeki çalışmaları sürüyor

VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar; tüketicilerine kesintisiz enerji sunmanın yanı sıra sokak ve caddelerin aydınlatılması için de yatırımlarını sürdürdüklerini belirtti.

Coşar, “Çar Çayı güzergahında yeni açılan bağlantı yolunun aydınlatmasını tamamladık. Bu kapsamda; 3,5 km yer altı çalışması yaparak 80 adet galvanizli aydınlatma direği ve 150 adet aydınlatma armatürünün montajını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız sonunda Çar Çayı güzergahını baştan sona ışıl ışıl hale getirmiş olduk.” dedi.

2023 yılında da aydınlatma yatırımlarının süreceğini ifade eden Coşar; “2022 yılı boyunca merkez ve kırsal bölgelerimizde gerçekleştirdiğimiz aydınlatma çalışmalarımız kapsamında mevcut şebekeyi iyileştirirken birçok noktada sokak ve caddelerimizi ışıl ışıl hale getirecek yeni tesis yatırımları gerçekleştirdik. 2023 yılının planlamasını da yapmış bulunmaktayız. Yeni açılacak yol güzergahları ya da orta refüj gibi alanların belirlenmesinde de ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde hareket ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2022, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER