VASKİ, Düzyol Caddesi’ndeki kanalizasyon hattını yeniledi

Van Büyükşehir Belediyesi VASKİ Genel Müdürlüğü, Seyrantepe Mahallesi Sanayi Bölgesi’nde bulunan Düzyol Caddesi’ndeki kanalizasyon hattını yenileyerek deplase etti.

VASKİ, Düzyol Caddesi’ndeki kanalizasyon hattını yeniledi

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde eskiyen ve kronikleşen kanalizasyon hatlarından dolayı oluşan sorunları çözmeye devam ediyor.

VASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Tuşba İlçesi’ne bağlı Seyrantepe Mahallesi Sanayi Bölgesi’nde bulunan Düzyol Caddesi’nde yer alan kanalizasyon hattının ömrünü tamamlaması ve sık sık arıza vermesi nedeniyle kurum imkânlarıyla yenileme ve deplase çalışması başlattı.

Bu kapsamda VASKİ ekipleri, sık sık arıza veren ve ömrünü tamamlayan hattın 600 metrelik kısmındaki 300’lük boruları sökerek, 400’lük borularla yeniledi. Daha sonra yenilenen hattı yol güzergâhına deplase etti.

Yapılan çalışma ile birlikte sık sık arıza veren hattın yenilenmesi ve deplase edilmesi ile birlikte sorunun çözülmesi hedefleniyor.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2022, 11:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sevinsek mi üzülsek mi
Sevinsek mi üzülsek mi - 1 yıl Önce

Ne olur cadde ve sokaklardan aynı anda Telekom, VASKİ, VEDAŞ, AKSAGAZ gibi kurum kuruluşlar çalışmalarını bitirsin. Ardından da belediyeler, drenaj, kanal vb. çalışmasını tamamlayıp yolları asfaltlasın veya parke taşı döşesin. Kaldırım, oluk, aydınlatma vb. hizmetleriyle beraber son halini versin. Bunlar yapılmadan asfaltlanan, parke taşı döşenen cadde ve sokaklar her defasında kazılıp bozuluyor. Derme çatma yamalama yapılıyor. Van'ın yolları yamalı bohça gibi, köstebek yuvası gibi. Ne olur israf ve özensizlik hiçbir zaman olmasın. Devletin ve milletin servetlerine yazık. Aynı ülkenin ve aynı şehrin kurumları arasında eşgüdüm ve birliktelik olsun, birbiriyke iletişim halinde her iş vaktinde yapılsın.

SIRADAKİ HABER

banner29