Vanspor’un kupadaki rakibi belli oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası'na 3. Tur'da dahil olan Vanspor'un rakibi 3. lig takımlarından Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü oldu.

Vanspor’un kupadaki rakibi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi dün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.

Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen'in açılış konuşmasını yaptığı kura çekimi, 1. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi.

Kura çekimi törenine kulüp başkan ve yöneticileri de katılırken, Vanspor Kulübü adına Şahin Özant katıldı. 68 takım mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası'na 3. Tur'unda Vanspor'un rakibi 3. Lig takımlarından Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda 68 takım seri başı sistemine göre eşleşti. Müsabakalar 18, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde tek maç eleme sistemine göre oynanacak.

Galatasaray, GMG Kastamonuspor ile eşleşirken, Çorum FK ise, Esenler Erokspor'la eşleşti. Altaş Denizlispor, Ayvalıkgücü'yle eşleşirken, Adana Demirspor ise Adıyaman FK ile eşleşti.

Balıkesirspor, Yeşilyurt Ofspor rakip olurken, Ankara Keçiörengücü ise Diyarbekirspor ile eşleşti. Kayserispor, Iğdır FK ile eşleşirken, Tuzlaspor ise Bursa Yıldırımspor ile eşleşti.

Boluspor, Fethiyespor ile eşleşirken, Samsunspor ise Muş 1984 Muşspor'la karşı karşıya gelecek. Giresunspor, Amasyaspor FK ile eşleşirken, Atakaş Hatayspor ise, Düzcespor ile eşleşti.

Manisa FK, Eynesil Belediyespor ile eşleşirken, Ankaraspor ise, sahasında Pazarspor ile kozlarını paylaşacak. Şanlıurfaspor,  Karaman FK ile eşleşirken, Yeni Malatyaspor ise Ağrı 1970 Spor ile eşleşti.

Uşakspor , Gümüşhane ile eşleşirken, Göztepe ise Karaköprü Belediyespor ile eşleşti. Adanaspor,  Orduspor'la eşleşirken, Altınordu, Sapanca Gençlikspor'u misafir edecek.

Menemen FK, Bulvarspor ile eşleşirken, Nazilli Belediyespor ise Arnavutköy Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Bucaspor, Artvin Hopaspor ile eşleşirken, Gençlerbirliği ise Niğde Anadolu FK ile eşleşti.

Kasımpaşa, Yeni Mersin İdman Yurdu ile eşleşirken, Gaziantep FK ise Sarıyer ile eşleşti.

VANSPOR 11. SIRADA…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, attığı 7 gole karşılık kalesinde ise, 6 gol gördü.

Van temsilcisi grubunda 9 puanla on birinci sırada yer alıyor.

ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULÜBÜ SON SIRADA…

Vanspor'un kupadaki rakibi Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ise, 3. Lig 2. Grupta mücadele ediyor.

Elazığ temsilcisi ligde oynadığı 5 maçta, 0 galibiyet, 1 beraberlik ve mağlubiyet aldı.

Rakip fileleri 2 kez havalandıran Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, kalesinde ise 11 gol gördü.

Elazığ temsilcisi grubunda 1 puanla son sırada yer alıyor.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29