Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 3 takıma çeşitli cezalar verdi.

Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza verildi

Vanspor'un grubunda mücadele eden ve talimatlara aykırı hareketler, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle geçtiğimiz hafta Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Adıyaman FK, Bucaspor 1928 ve Esenler Erokspor, çeşitli cezalar aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 19 sayılı toplantısında almış olduğu kararda, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 3 takıma çeşitli cezalar verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.'nin, 18.10.2023 tarihinde oynanan Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.-Ankara Demirspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda en az bir yedek kalenin kullanıma hazır bir şekilde bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.'nin, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Bucaspor 1928 Kulübünün, 18.10.2023 tarihinde oynanan Bucaspor 1928-Bursaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Esenler Erokspor Kulübünün, 18.10.2023 tarihinde oynanan Esenler Erokspor-Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Esenler Erokspor Kulübü sporcusu Sakıb Aytaç'ın, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakadan men ve 4 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER