Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 3 takıma çeşitli cezalar verdi.

Vanspor'un grubundaki 3 takıma ceza…

Vanspor'un grubunda mücadele eden, çirkin ve kötü tezahürat, talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve saldırısı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Yeni Mersin İdmanyurdu, Hes İlaç Afyonspor Kulübü ve Bursaspor çeşitli cezalar aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 34 sayılı toplantısında almış olduğu kararda, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 3 takıma çeşitli cezalar verildi.

TFF tarafından yapılan açıklamada, "Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.'nin, 09.12.2023 tarihinde oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.-Altınordu TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 16 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Hes İlaç Afyonspor Kulübünün, 10.12.2023 tarihinde oynanan Hes İlaç Afyonspor Kulübü-Bursaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Hes İlaç Afyonspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına,  Bursaspor Kulübünün, 10.12.2023 tarihinde oynanan Hes İlaç Afyonspor Kulübü-Bursaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bursaspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bursaspor Kulübü görevlisi Sedat Topaloğlu'nun, basın mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bursaspor Kulübü görevlisi Fetih Yakut'un, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER