Vanspor'un galibiyet serisi devam ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Ligde oynadığı 4 maçı da galibiyetle kapatan Van temsilcisi 12 puan +6 averajla ikinci sırada yer aldı.

Vanspor'un galibiyet serisi devam ediyor

Sezona Bucaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başlayan, ligin ikinci hafta maçında sahasında Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup eden Vanspor, ligin üçüncü hafta maçında deplasmanda Serik Belediyespor'un 2-0, dördüncü hafta maçında ise sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü Bertuğ Bayar ve Ahmet Ülük'ün ilk yarıda kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Van temsilcisi puanını 12'ye yükseltti. Grupta dörtte dört yapan bir diğer takım olan Esenler Erokspor 12 puan +8 averajla liderlik koltuğunda bulunurken, Nazilli Belediyespor ise 12 puan +4 averajla üçüncü sırada yer aldı.

Vanspor ile Esenler Erokspor 4 haftalık periyot sonrası kalelerinde sadece 1 gol görürken, grupta en az gol yiyen takımlar arasında yer alıyor. Van temsilcisi bu periyotta rakip fileleri 7 kez havalandırırken, Esenler Erokspor ise rakip fileleri 9 kez havalandırdı.

Grupta Vanspor'un yanı sıra, Esenler Erokspor, Nazilli Belediyespor ve Diyarbekirspor'un ise mağlubiyeti bulunmuyor.

ESENLER EROK LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR

Grupta oynanan diğer maçlarda sahasında 1461 Trabzon FK'yı 1-0 mağlup eden Esenler Erokspor, 12 puan +8 averajla liderlik koltuğundaki yerini korurken, Van temsilcisi ise 12 puan +6 averajla lideri takibini sürdürdü.

Konuk ettiği Bursaspor'u 1-0'la geçen ve 4'te 4 yapan bir diğer takım olan Nazilli Belediyespor 12 puan +4 averajla üçüncü sırada yer alırken, evinde Kırklarelispor'u 2-0 mağlup eden Diyarbekirspor ise 10 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Evinde İzmir temsilcisi Bucaspor 1928 ile 1-1 berabere kalan Ankaraspor, 7 puanla beşinci sırada yer alırken, sahasında Serik Belediyespor'u 1-0'la geçen Yeni Mersin İdmanyurdu ise 6 puan +1 averajla altıncı sırada yer aldı.

Deplasmanda Altınordu'yu 2-1'le geçen Ankara Demirspor, 6 puan -2 averajla yedinci sırada yer alırken, konuk ettiği Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalan Hes İlaç Afyonspor Kulübü ise 5 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

Bucaspor 5 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, 1461 Trabzon FK ise 4 puan +1 averajla onuncu sırada yer aldı.

Karacabey Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Adıyaman FK, 4 puan +1 averajla on birinci sırada yer alırken, Bursaspor ise 4 puan -1 averajla on ikinci sırada yer aldı.

Karacabey Belediyespor 3 puanla on üçüncü sırada yer alırken, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetler 3 puanla on dördüncü sırada yer aldı.

Serik Belediyespor, 3 puanla on beşinci sırada yer alırken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise 2 puanla on altıncı sırada yer aldı.

Zonguldak Kömürspor 1 puanla on yedinci sırada, Kırklarelispor ise 1 puanla on sekizinci sırada yer alırken, son sıradaki Altınordu'nun ise puanı bulunmuyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2023, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER