Vanspor'un forma sponsoru belli oldu

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor, bir yandan lig çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, bir yandan da sponsorluk çalışmalarını sürdürüyor. Van temsilcisi bu kapsamda Dışarılı Şirketler Grubu ile 2 yıllık forma sponsorluğu konusunda anlaştı.

Vanspor'un forma sponsoru belli oldu

Bir yandan transfer, bir yandan lig çalışmalarını sürdüren Vanspor, diğer yandan gelir elde etmek için sponsorluk çalışmaları yapıyor. Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde lige hazırlanan ve, Erzurum'da ikinci etap kamp çalışmalarına start veren Vanspor'un forma sponsoru belli oldu.

Vanlı iş insanı, Beşiktaş Futbol Kulübü Kongre Üyesi, Dışarılı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cenap Dışarılı, 2023-2025 futbol sezonları için Vanspor'a forma sponsoru oldu.

Sponsorluk anlaşması ile ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Değerli Vanlı iş insanımız, Beşiktaş Futbol Kulübü Kongre Üyesi, Dışarılı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cenap Dışarılı 2023-2024, 2024-2025 futbol sezonlarında iki yıllığına Vanspor Futbol Kulübümüze forma sponsoru olmuştur. Desteklerinden dolayı teşekkür eder, camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

VANSPOR'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

2023-2024 futbol sezonunda şampiyonluk hedefleyen ve güçlü rakiplerle mücadele edecek olan Van temsilcisi, bu kapsamda kamp çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde güç depolamaya devam ediyor.

Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'ndeki kamp çalışmalarını tamamlayan Vanspor, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Erzurum'da kampa girdi.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde çalışmalarını günlük çift idmanla yürüten Vanspor, Pazartesi günü itibariyle Erzurum kampına başladı. Burada 4-5 hazırlık maçı yapması beklenen Vanspor'un 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçı için buradan İzmir'e geçmesi bekleniyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda şu ana kadar dış transferde 15 futbolcuyu renklerine bağlayan Vanspor, birçok futbolcuyla da görüşme halinde.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük, Erokspor'dan Bekir Demircan, Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut, İstanbulspor'dan Erdem Seçgin, Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere, Şanlıurfaspor'dan Alpay Koçaklı, Karacabey Belediyespor'dan Ahmet Eren, Nazilli Belediyespor Bertuğ Bayar, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nden kaleci Nurullah Aslan, Karagümrük Spor Kulübü'nden Berke Demircan'ı kadrosuna katan Vanspor, son olarak Eyüpspor'dan stoper Ahmet Özkaya'yı renklerine bağlamıştı.

Eksik mevkilere transfer yapmak için çalışmalarını sürdüren Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için görüşmelerini devam ettiriyor. Birkaç futbolcuyla temas halinde olan Van temsilcisi, eksik mevkilere transferler yaparak, Erzurum kampında lige hazır hale gelmek istiyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2023, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER