Vanspor'lu Muhammed Ali Doğan haftanın onbirinde...

2023-2024 futbol sezonunun onuncu hafta maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı Diyarbekirspor'u 2-1 mağlup eden ve ligdeki dokuzuncu galibiyetini alan Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve galibiyeti getiren golü kaydeden Muhammed Ali Doğan, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'lu Muhammed Ali Doğan haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin onuncu hafta maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı Diyarbekirspor'u 2-1 mağlup ederek, puanını 27'ye çıkarmış ve liderliğini sürdürmüştü.

Ligdeki dokuzuncu galibiyetini Diyarbekirspor karşısında alan Van temsilcisi 24 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor ve Zonguldak Kömürspor maçlarından da galibiyet ayrılan Vanspor, deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon FK'ya 4-0 mağlup olmuştu.

Trabzon mağlubiyetinden sonra Esenler Erokspor'u 1-0, Afyonspor Kulübü'nü 1-0 mağlup eden Vanspor, onuncu hafta maçında ise Diyarbekirspor'u 2-1 mağlup etti.

Diyarbekirspor'u Bertuğ Bayar ve Muhammed Ali Doğan'ın golleriyle 2-1 mağlup eden Van temsilcisi puanını 27'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Diyarbekirspor karşısında üstün bir performans ortaya koyan ve galibiyet golünü kaydeden Muhammed Ali Doğan da yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Muhammed Ali Doğan, Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Fuat Bavuk, Ankara Demirspor'dan Mücahit Can Akçay, Taha Demitaş, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Embiya Ayyıldız, Şemsettin Ender Kılıç, Altınordu'dan Altar Hidayetoğlu, Bursaspor'dan Çağatay Yılmaz, Zonguldak Kömürspor'dan Oğuzhan Öztürk, Hakan Çevik, Esenler Erokspor'dan Serdar Cansu yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2023, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER