Vanspor'lu Kerem Çağatay haftanın onbirinde...

2023-2024 futbol sezonun üçüncü maçında Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup eden ve üçüncü maçında da galibiyetle ayrılan Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve ikinci golü kaydeden Kerem Çağatay, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'lu Kerem Çağatay haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin üçüncü hafta maçında Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek, 3'te 3 yapmayı başardı.

Ligdeki üçüncü galibiyetini Serik Belediyespor karşısında alan Van temsilcisi 9 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup, son haftanın en başarılı on bir sporcusunu belirledi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da Serik Belediyespor karşısında üstün bir performans ortaya koyan Kerem Çağatay da yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'dan Kerem Çağatay, Bucaspor'dan Erhan Çelenk, Afyonspor'dan Ergin Keleş, İsmail Hakkı Doğan, Bursaspor'dan Çağatay Yılmaz, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nden Cerem Talha Dinçer, Diyarbekirspor'dan Bünyamin Balat, Erokspor'dan Eşref Korkmazoğlu, Onur Akbay, Nazilli Belediyespor'dan Furkan Apaydın, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Türker Dırdıroğlu yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2023, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER