Vansporlu futbolculardan ortak açıklama

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor'da, sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Önceki gün alacaklarının ödendiği ve 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması nedeniyle antrenmanlara çıkmama kararı alan Vansporlu futbolculardan yeni açıklamada geldi.

Vansporlu futbolculardan ortak açıklama

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele Vanspor'da, Haydar Yılmaz, Uğur Adem Gezer ve Barış Sağır'ın kadro dışı bırakılması ve ödemlerinin yapılmamasını öne süren futbolcular, önceki gün toplu olarak yaptıkları açıklamada antrenmanlara çıkmama kararı almıştı.

Daha sonra yönetimle gerçekleştirilen toplantıların ardından, 3 futbolcunun affedilmesi ve ödemeler konusunda taahhütlerin verilmesiyle, futbolcular ortak bir açıklama daha yaptı.

"TEK GERÇEK VANSPOR'UN BAŞARISI VE GELECEĞİDİR"

Son gelişmelerle ilgili ortak bir açıklama yapan Vansporlu futbolcular, "Malum iki gündür siz değerli kamuoyu ve çok değerli Vanspor taraftarlarını tatsız konularla meşgul etmiş durumdayız. Her kulüp için söylenen en doğru söz o çatı altında çalışan, emek veren her bireyin gerçek anlamda bir aile olduğudur ve her aile arasında istenmeden de olsa ufak pürüzler yaşanabilir. Dün yapılan toplantıda da bu ailenin son söz sahibi olan sayın başkanımıza, yönetim kurulumuza fevri verilmiş kararlarla ilgili üzüntümüzü dile getirdik. Özellikle sağduyulu ve anlayışlı yaklaşımı için tüm takım olarak başkanımıza teşekkür ederiz. Hepimiz için tek bir gerçek payda var oda Vanspor'un başarısı ve geleceğidir. Bizler bu yolda yönetimimiz, teknik ekibimiz ve büyük cefakar taraftarımız ile birlikte aynı inançla, birlik ve beraberlik halinde hedefe kilitlenmiş durumdayız. Sezon sonu hep beraber şampiyonluğa" ifadelerine yer verdiler.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER