Vansporlu futbolculardan antrenmana çıkmama kararı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele Vanspor'da, Haydar Yılmaz, Uğur Adem Gezer ve Barış Sağır'ın kadro dışı bırakılması ve ödemlerinin yapılmamasını öne süren futbolcular, antrenmanlara çıkmama kararı aldı.

Vansporlu futbolculardan antrenmana çıkmama kararı

Vanspor Futbol Kulübü, kulübün iç işleyişini bozmaya yönelik hareketlerde bulunarak takım içerisinde gruplaşmaya çalışıp, takım düzenini bozduğunu ileri sürerek, Haydar Yılmaz, Uğur Adem Gezer ve Barış Sağırkadro dışı bırakmıştı.

Yönetimin bu kararı ve ödemeleri yapılmayan futbolcular, antrenmanlara çıkmama kararı aldı.  Futbolcular, verilen sözler yerine getirilmeden ve kadro dışı bırakılan futbolcuların aralarına dönene kadar antrenmanlara çıkmayacaklarını vurguladılar.

"VERİLEN SÖZLERİN TUTULMAMASI BİZİ BU NOKTALARA GETİRDİ"

Vanspor'da top koşturan futbolcular tarafından yapılan ortak açıklamada, "Öncelikle ülkemizde yaşanan kötü günlerde siz değerli halkımızı bu konularla meşgul ettiğimiz için üzgünüz. Bugünkü yaşanan olaylar doğrultusunda bu açıklamayı yapma gereği duyduk ki şu zamana kadar da takımın havasını bozmama adına sessiz kalmıştık. Verilen sözlerin tutulmaması, yönetimle aramızdaki güven köprülerinin yıkılmış olması, bizi bu noktalara getirdi. Biz bugüne kadar Vanspor arması adına elimizden geleni birlik, beraberlik ve en büyük gücümüz olan sağlam arkadaşlık bağımız ile en iyi noktalara getirmeye çalıştık ve getirmeye de devam edeceğiz. Haklarımızı savunan ve kadro dışı bırakılan her arkadaşımızın arkasındayız. Hem onlar tekrar aramıza katılana kadar hem de verilen sözler yerine getirilene kadar ne yazık ki antrenmana çıkmama kararımızın arkasında olacağız. Ne biz ne başka şahıslar bu camiadan üstün değildir. Asıl var olan her zaman Vanspor'dur. Değerli taraftar ve kamuoyunun bilgisine" ifadelerine yer verildi.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29