Vanspor'lu Erkul, Arnavutköy Belediyespor'da

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor ile yollarını ayıran başarılı sol bek Erkul Küçük, Arnavutköy Belediyespor ile anlaştı.

Vanspor'lu Erkul, Arnavutköy Belediyespor'da

Vanspor sözleşmesi sona eren ve sözleşmesi feshedilen futbolcular başka takımlara transfer olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vanspor'dan ayrılan Uğur Can 1461 Trabzon FK'yla, Haydar Yılmaz Kaşıyaka Spor Kulübü'yle, Uğur Adem Gezer Amed Spor Kulübü'yle, Sabit Hakan Yılmaz Karaköprü Belediyespor ile, Erkul Küçük ise Arnavutköy Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi ilk olarak Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'le anlaşan Vanspor, iç transferde ise Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Onurcan Güler, Oğuzhan Eskiköy, Yusuf Şengüler ve Şerif Doğan ile yola devam kararı almıştı.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük, Erokspor'dan Bekir Demircan, Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut, İstanbulspor'dan Erdem Seçgin, Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere, Şanlıurfaspor'dan Alpay Koçaklı, Karacabey Belediyespor'dan Ahmet Eren, Nazilli Belediyespor Bertuğ Bayar'ı kadrosuna katan Vanspor, son olarak Gençlerbirliği Spor Kulübü forması giyen kaleci Nurullah Aslan'ı da renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla kariyerinin en iyi çıkışını yapan Erkul Küçük, önümüzdeki sezon 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Arnavutköy Belediyespor formasını terletecek.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 34 resmi maça çıkan Erkul Küçük, 1 gol, 3 asist katkısında bulundu. 2 bin 927 dakika sahada kalan Erkul Küçük, bu periyotta 7 sarı kart gördü.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan kulüp, "Kulüp Başkanımız Abdulmenaf Batur 'un katılımıyla imzalar atıldı. 2.Lig ekiplerinden Vanspor'da forma giyen tecrübeli sol bek Erkul Küçük ile anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

ERKUL KÜÇÜK KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Erkul Küçük, futbola Beylerbeyi alt yapısında başladı. Daha sonra Kasımpaşa alt yapısında futbol hayatını sürdüren Küçük, Kasımpaşa U21 forması giydikten sonra, Arnavutköy Belediyespor'un yolunu tuttu. Burada bir sezon forma giyen Küçük, daha sonra Kepek Belediyespor'a transfer oldu.

Kepez Belediyespor'da da 1 sezon forma giyen Küçük, daha sonra Somaspor, Kütahyaspor, Ödemişspor, Isparta Davraz, Isparta 32 Spor, Somaspor ve 1461 Trabzon FK formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Vanspor forması giyen Erkul, kariyerinin en iyi çıkışını yapmıştı.

Kariyerinde 91 resmi maça çıkan Erkul küçük, 2 gol, 4 asist katkısında bulunurken, 6 bin 821 dakika süre almayı başardı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2023, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER