Vanspor’dan 3 transfer daha…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, devre arası transfer çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Daha önce Barış Sağır, Uğur Can ve Miraç Acer’i kadrosuna katan Van temsilci, 3 futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Vanspor’dan 3 transfer daha…

İkinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor, bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce Sivas Belediyespor’dan eski futbolcusu Barış Sağır’ı, 1461 Trabzonspor’dan Miraç Acer’i, Somaspor’dan ise Uğur Can’ı kadrosuna katan Van temsilcisi, 3 futbolcuyu daha kadrosuna kattı.

Kırmızı-Siyahlılar transfer çalışmaları kapsamında Kocaelispor’dan İsa Nalbant, Yeni Malatyaspor’dan Taha Gür ve Kırklarelispor’dan ise Uğur Adem Gezer’i kadrosuna kattı.

İSA NALBANT

Futbol kariyerine Körfez Spor Kulübü’nde başlayan ve Kocaelispor forması giyen İsa Nalbant, bu sezon 124 dakika şans bulurken, 1 gol atma başarı gösterdi. Genç forvet ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalandı.

TAHA GÜR  

Kariyerine Çaykur Rizespor'da başlayan ve 1461 Trabzon, Gölcükspor, Pazarspor, son olarak Yeni Malatyaspor formalarını giyen Taha Gür, ligin ilk devresinde Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da hiç süre alamadı. Sağbek Taha Gür ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalandı.

UĞUR ADEM GEZER

Futbol kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan ve Başakşehir, Eyüpspor, Ünyespor, İstanbul Güngörenspor, Orhangazispor, Sultanbeyli Belediyespor, Edirnespor ve Kırklarelispor formalarını giyen Uğur Adem Gezer, ligin ilk devresinde 13 maçta görev yaptı. Ligin ilk devresinde 925 dakika süre alan 27 yaşındaki stoper ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

11 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Öte yandan Kırmızı- Siyahlılar Güney Tutcuoğlu, Sercan Kaya, Berat Çetinkaya, İlyas Ekiz, Servan Çetin, Selim Kayacı, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Yakup Demir, Baran Basut, İbrahim Bingöl ve Mehmet Şirin Soydan ile de yollarını ayırdı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER