Vanspor’da yaprak dökümü sürüyor

2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vaspor’da yaprak dökümü sürüyor. Kırmızı- Siyahlılarda başarılı futbolcular tek tek veda mesajı yayınlamaya devam ediyor.

Vanspor’da yaprak dökümü sürüyor

Geçtiğimiz hafta Kulüp Başkanı Mehmet Avcı ve As Başkan Akın Dinçer’in görevi bırakmasının ardından, takımın başarılı futbolcularından Mehmet Özdıraz da bunu görevi bırakmaları öne sürerek Vanspor’dan ayrıldığını açıklamıştı.

Mehmet Özdıraz’ın bu kararının ardından Vanspor taraftarı büyük üzüntü yaşarken, bir ayrılık haberi de 4 yıldır Vanspor’un formasını başarılı bir şekilde terleten ve büyük emekler harcayan Barış Gök’ten geldi.

Vanspor’un başarılı sol beki Barış Gök, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Vanspor’dan ayrıldığını açıkladı.

Gök paylaştığı duygu dolu mesajında, “Her güzel şeyin bir sonu varmış. Çok kıymetli Vanspor camiası ve taraftarları, hayatımın en güzel 4 yılını ve bana birçok şeyi kazandıran Vanspor'a veda etme zamanının geldiğini hiç düşünmemiştim. Gururla kaptanlığını yaptığım bu büyük camiadan bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Kulüp çalışanlarımıza, geldiğim ilk günden beri yanımda olan insanlara ve desteğini, sevgisini hiçbir zaman benden esirgemeyen büyük taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Vanspor her zaman hak ettiği üst liglerde yerini alacaktır. Bende artık büyük bir Vanspor taraftarıyım. Hakkınızı helal edin, ayrılıklar da sevdaya dahildir. Tekrar kavuşacağımız güne kadar hoşça kalın” ifadelerine yer verdi.

Vanspor'dan ayrılan Barış Gök, 1. Lig takımlarından Tuzlaspor ile anlaştı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2022, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER