Vanspor'da tek hedef 3 puan…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın deplasmanda Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-Siyahlılar, deplasmanda rakibini mağlup ederek, hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

Vanspor'da tek hedef 3 puan…

İkinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçiren Vanspor, yarın deplasmanda Adıyaman FK ile kozlarını paylaşacak. Ligin ilk devresini galibiyetle kapatan Kırmızı-Siyahlılar, deplasmanda kazanarak, ikinci devreye de galibiyetle başlamak istiyor.

Transfer ettiği futbolcularla kadrosunu güçlendiren Vanspor, ikinci devrede ilk maçına çıkıyor. Saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşmada iki takım da galibiyet hedefliyor. Van temsilcisinin Adıyaman FK karşısına yeni transferleriyle çıkması beklenirken, Kırmızı- Siyahlılarda tek hedef galibiyet.

İkinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya'da güzel bir kamp dönemi geçiren ve kadrosuna önemli futbolcular katan Vanspor, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. Zorlu maçın çalışmalarını Antalya'da tamamlayan Kırmızı-Siyahlılar, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Saat 13.00'te Adıyaman Atatürk Stadyumu'nda başlayacak olan karşılaşmada, Demokrat Özgür Güneş, Serdar Osman Akarsu, Mustafa Tosun ve Gürel Uzuner hakem dörtlüsü görev alacak.

Vanspor oynadığı son 5 lig maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, ev sahibi Adıyaman FK ise bu periyotta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.

İKİ KARŞILAŞMA BUGÜN OYNANACAK

İkinci devrenin ilk maçında, ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK bugün deplasmanda on beşinci sıradaki Etimesgut Belediyespor'a konuk olurken, beşinci sıradaki Sivas Belediyespor ise on dördüncü sıradaki Turgutluspor'a konuk olacak.

GRUPTA KIRAN KARANA MAÇLAR…

Lider Sakaryaspor sahasında beşinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor'u konuk ederken, üçüncü sıradaki Afjet Afyonspor ise sahasında dokuzuncu sıradaki Bodrumspor'u konuk edecek.

Altıncı sıradaki Çorum FK deplasmanda on üçüncü sıradaki Diyarbekirspor'a konuk olurken, yedinci sıradaki Somaspor ise deplasmanda son sıradaki Niğde Anadolu FK'nın konuğu olacak.

Ankaraspor deplasmanda İnegölspor ile kozlarını paylaşırken, Serik Belediyespor ise on dokuzuncu sıradaki Kahramanmaraşspor'u konuk edecek.

Sarıyer ise deplasmanda Ergene Velimeşe'nin konuğu olacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2022, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER