Vanspor'da sakatlıklar can sıkıyor…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu karşılaşacağı Yeni Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Van temsilcisinde zorlu mücadele öncesi sakatlıklar ise can sıkıyor.

Vanspor'da sakatlıklar can sıkıyor…

Pazar günü 14.00'te deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek olan Vanspor, zorlu maç öncesi çalışmalarını devam ettiriyor. Kırmızı- Siyahlı takım deplasmanda Mersin temsilcisini mağlup ederek, liderliğini sürdürmek ve yakın takipçileriyle puan farkını açmak istiyor.

Geçtiğimiz haftayı BAY geçen ve en yakın takipçisi Esenler Erokspor'un sahasında Ankaraspor'a 2-1 mağlup olmasından dolayı liderliğini sürdüren Vefa Group Vanspor, Pazar günü saat 14.00'te deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki tek mağlubiyetini 1461 Trabzon FK karşısında almıştı.

Geçtiğimiz haftayı BAY geçen ve liderliğini sürdüren Van temsilcisi ligde oynadığı 10 maçta 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Van temsilcisi Pazar günü ligin ikinci hafta maçında deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Van temsilcisinde Yeni Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları yoğun bir tempoda sürerken, zorlu mücadele öncesi önemli oyuncuların sakatlığının devam etmesi can sıkıyor. Zorlu mücadele öncesi Vanspor'da Bekir Can Kara, Hasan Bilal, Ahmet Eren, Onurcan Güler ve Abdulcebrail Akbulut'un sakatlıkları bulunuyor.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Yeni Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, liderliğini sürdürmek istiyor.

Yeni Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda galip gelerek puanını 30 çıkarmak ve istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor. Pazar günü saat 14.00'te Mersin Stadyumu'nda oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor.

Ligde oynadığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Vanspor 27 puanla liderlik koltuğunda bulunurken, Yeni Mersin İdmanyurdu ise 19 puan +4 averajla sekizinci sırada yer alıyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 24 puan +13 averajla ikinci sırada yer alan Esenler Erokspor, 22 puanla dördüncü sırada yer alan Nazilli Belediyespor'a konuk olurken, 24 puan +9 averajla üçüncü sırada bulunan Ankaraspor ise Afyonspor Kulübü'nü konuk edecek.

21 puanla grupta beşinci sırada yer alan Ankara Demirspor, Kırklarelispor'u konuk ederken, 20 puanla altıncı sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise Altınordu deplasmanına gidecek.

Bucaspor 1928 sahasında Serik Belediyespor'u konuk ederken, Diyarbekirspor ise Karacabey Belediyespor deplasmanına gidecek.

Bursaspor sahasında son sıradaki Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü konuk ederken, Beyoğlu Yeni Çarşı ise Zonguldak Kömürspor'u konuk edecek.

Adıyaman FK ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER