Vanspor'da, Kırşehir maçının hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden, lige Bucaspor, Adıyaman FK ve Serik Belediyespor galibiyetleriyle başlayan Vanspor'da, Pazar günü saat 15.30'da oynanacak olan Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçının hazırlıkları sürüyor. Kırmızı- Siyahlı takım sahasında konuk edeceği Kırşehir temsilcisini mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Vanspor'da, Kırşehir maçının hazırlıkları sürüyor

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK ve Serik Belediyespor maçlarından da galibiyet ayrılan Vanspor, grupta 9 puanla ikinci sırada yer alıyor. Van temsilcisi Pazar günü ligin dördüncü hafta maçında sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Kırşehir maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, 4'te 4 yapmak istiyor.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında taraftarının da desteğiyle galip gelerek puanını 12'ye çıkarmak ve istikrarlı gidişatını sürdürmeyi hedefliyor.

Pazar günü saat 15.30'da oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Vanspor ilk üç maçında Bucaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı 2-1, Serik Belediyespor'u ise 2-0 mağlup ederken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise ilk üç maçında Esenler Erokspor'a 3-1 mağlup olurken, Hes İlaç Afyonspor Kulübü ve Diyarbekir Spor A.Ş. ile 1-1 berabere kalmıştı.

Zorlu mücadele Pazar günü saat 15.30'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

Öte yandan Vanspor'da geçtiğimiz hafta Serik Belediyespor maçında kolu kırılan Alpay Koçaklı ise ameliyat edildi.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 9 puan +7 averajla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, sahasında 4 puanla altıncı sırada yer alan 1461 Trabzon FK'yı konuk ederken, 9 puan +3 averajla üçüncü sırada yer alan Nazilli Belediyespor ise sahasında yedinci sırada Bursaspor ile 3 puan mücadelesi verecek.

7 puanla dördüncü sırada yer alan Diyarbekirspor, sahasında Kırklarelispor ile karşı karşıya gelirken, 6 puanla Ankaraspor ise Bucaspor 1928'i konuk edecek.

Afyonspor, son sırada Zonguldak Kömürspor'u konuk ederken, Karacabey Belediyespor ise sahasında Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Mersin İdmanyurdu sahasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, Ankara Demirspor ise, Altınordu deplasmanına gidecek.

Beyoğlu Yeni Çarşı haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2023, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER