Vanspor'da, Karacabey hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 11 maçta 9 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Vefa Group Vanspor'da, Pazar günü 14.00'te oynanacak olan Karacabey Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor. Kırmızı- Siyahlı takım sahasında Bursa temsilcisini mağlup ederek, yeniden liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Vanspor'da, Karacabey hazırlıkları sürüyor

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Yeni Mersin İdmanyurdu'na 3-0 mağlup olan ve averaj farkıyla liderlik koltuğunu yeniden Esenler Erokspor'a kaptıran Vefa Group Vanspor, Pazar günü saat 14.00'te sahasında Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki iki mağlubiyetini ise 1461 Trabzon FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında aldı.

Mersin deplasmanından mağlubiyet ayrılan ve liderlik koltuğunu yeniden Esenler Erokspor'a kaptıran Vefa Group Vanspor, ligde oynadığı 11 maçta 9 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

Van temsilcisi Pazar günü ligin on üçüncü hafta maçında sahasında Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, yeniden liderlik koltuğunu eline geçirmek istiyor.

Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında galip gelerek puanını 30 çıkarmak istiyor. Van temsilcisi rakibini mağlup ederek, yeniden liderlik koltuğun eline geçirmek için ise Esenler Erokspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

Pazar günü saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor.

Ligde oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Vanspor 27 puan +4 averajla ikinci sırada yer alırken, oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Bursa temsilcisi ise, 12 puan -1 averajla on birinci sırada yer alıyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 27 puan +17 averajla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, 11 puanla on üçüncü sırada yer alan Altınordu'yu konuk ederken, 25 puanla üçüncü sırada yer alan Ankaraspor ise Diyarbekirspor deplasmanına gidecek.

22 puan +10 averajla dördüncü sırada yer alan Bucaspor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nün konuğu olurken, 22 puan +7 averajla beşinci sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurdu ise haftayı BAY geçecek.

Grupta 22 puanla altıncı sırada yer alan Ankara Demirspor, Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, Nazilli Belediyespor ise Afyonspor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

1461 Trabzon FK sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı'yı misafir ederken, Bursaspor ise Kırklarelispor deplasmanına gidecek.

Gruptaki son maçta ise Serik Belediyespor son sıradaki Adıyaman FK'yı konuk edecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER