Vanspor'da, Bucaspor maçının hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele ve 68 puan +23 averajla beşinci sırada yer alan Vanspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Bucaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Vanspor'da, Bucaspor maçının hazırlıkları sürüyor

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Sarıyer'i 3-2 mağlup eden ve 5 haftalık galibiyet hasretine son veren Van temsilcisi, Pazar günü sahasında oynayacağı Bucaspor 1928 maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Son haftalarda oynadığı maçlarda GMG Kastamonuspor ile 0-0, Ankara Demirspor ile 2-2, Kocaelispor ile 0-0, Serik Belediyespor ile 2-2 berabere, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'ne ise 1-0 mağlup olan Vanspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Sarıyer'i 1-0 mağlup ederek, kötü gidişata son vermişti.

Pazar günü evinde konuk edeceği ligin güçlü takımlarından Bucaspor 1928 maçının hazırlıklarını sürdüren Vanspor, zorlu maçı kazanmak istiyor.

68 puan +23 averajla grupta beşinci sırada yer alan Vanspor, 72 puanla ikinci sırada yer alan Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecek. Sarıyer deplasmanından galibiyetle dönen Vanspor, Bucaspor'u sahasında mağlup ederek çıkışını devam ettirmek istiyor.

Pazar saat 15.00'te sahasında Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Siyahlı ekip, rakibini mağlup ederek, puanını 71'e yükseltmek istiyor.

Bucaspor 1928 maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, zorlu maçı kazanmak istiyor.

35 lig maçında 19 galibiyet, 11 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 48 kez havalandırırken, kalesinde ise 25 gol gördü.

Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Bucaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Zorlu mücadele Pazar günü saat 15.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Grupta 78 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor'a konuk olurken, 71 puanla üçüncü sırada yer alan İskenderunspor ise, evinde Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.

Averaj farkıyla 68 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK, ligden düşmesi kesinleşen Pazarspor'u konuk ederken, 66 puanla altıncı sırada yer alan Ankara Demirspor ise deplasmanda Kastamonuspor'la karşı karşıya gelecek.

Karacabey Belediyespor, evinde Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü konuk ederken, Zonguldak Kömürspor ise Uşakspor'la evinde karşı karşıya gelecek.

Serik Belediyespor haftayı 3-0 hükmen galip kapatırken, Fethiyespor ise Kırklarelispor deplasmanına gidecek.

Ligden düşmesi kesinleşen bir diğer takım olan Balıkesirspor ise, haftayı 3-0 hükmen galip kapatacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER